Bauer SG Vapor 3X Shinguards (Junior)
Bauer SG Vapor 3X Shinguards (Junior)

Bauer SG Vapor 3X Shinguards (Junior)

Laatste items in voorraad
€ 79,95
Incl. BTW
Maat
  • 11.0"
  • 12.0"


Voorraad van onze winkels:

Laten we een duik nemen in de competitieve speler. Deze speler staat 2-3 keer per week op het ijs. Op basis van onze enquêtes over consumenteninzichten en interviews met spelers, weten we dat bescherming natuurlijk belangrijk is, maar belangrijker nog, ze willen zich prettig voelen in hun uitrusting. Deze consumenten hechten ook waarde aan het ontwerp en de visuele rijkdom van het product.

 

De 3X-lijn sloeg op alle drie die criteria.

Vanuit het oogpunt van bescherming biedt de 3X-lijn onze onopvallende geïnjecteerde dop op het schouderkussen, de driedelige constructie van de elleboogbeschermer en onze unieke X-Lite Shield-scheenbeschermer. Wat comfort betreft, hebben we het FLEXCELL-basisschuim gebruikt op het schouderkussenvest om het beste comfort en aanpassingsvermogen te bieden. De combinatie met de 360 onderarm zorgt voor meer mobiliteit op het elleboogkussen en de diep passende knieschijf, met zachte comfortvoering, zorgt ervoor dat we een winnaar hebben op het gebied van comfort-fit van de plank en op het ijs.

1059942
1 Item
688698538243
Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking

Wij gebruiken noodzakelijke cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij jouw internetgedrag binnen onze website volgen.