Vragen?   Bel ons op 070-3298811

Edea producten bij Oomssport

Oomssport is door Edea gecertificeerd als Authorized Premium dealer. Hiermee doen wij aan alle hoge kwaliteitseisen die Edea stelt aan haar Authorized Premium dealers. Zo ben je als klant altijd verzekerd van het juiste advies, kennis van de Edea producten en een groot en compleet assortiment Edea producten. Ook op het gebied van service en garantie kan je het beste terecht bij een Authorized Premium dealer. Oomsport heeft het grootste assortiment van de Benelux.
Edea schaatsen koop je gemakkelijk online bij Oomssport.nl. O.a. Brio, Overture, Chorus, Concerto, Ice Fly, Piano, verschillende aanbiedingen voor Edea kunstschaatsen. Snel en gratis verzonden! Altijd voor een scherpe prijs. O.a. Edea kunstschaats, Edea rolschaats, Edea spinner, Edea beschermers. Kopen?
Bij Oomssport Den haag, Leiden, Zoetermeer echte winkels of de webshop, inline shop Oomssport.nl Oomssport.be kunt u terecht voor het volledige aanbod aan Edea schaatsen. Edea schaatsen is in Nederland en België hét kunstschaats merk.
Edea heeft verschillende lijnen, zodat er voor iedere kunstschaatser een perfect passend model te koop is. Binnen de verschillende lijnen zijn er meerdere modellen beschikbaar. Het verschil tussen de modellen zit vooral in de hardheid en comfort van de schoen.

Artikelen 1 tot 12 van 50 in totaal

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Rooster  Lijst 

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Artikelen 1 tot 12 van 50 in totaal

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Rooster  Lijst 

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5