Er kunnen verschillende sporten beoefend worden met skeelers en skates. Denk hierbij aan inline hockey en verschillende tochten voor de skeelers en skates fanaten. Bij Oomssport hebben wij voor iedere sport de geschikte skates en skeelers. Dit komt omdat wij het grootste assortiment hebben van de Benelux.

Inline hockey

In Nederland wordt er op sommige ijsbanen in de zomer inline hockey gespeeld. Zo heb je in Eindhoven de “Eindhoven Rhino’s” die al jarenlang inline hockey spelen en hierdoor mee doen aan de competitie in België. Doordat er steeds meer plekken vrijkomen voor Inline hockey, zoals in bij de Ireen Wüst baan in Tilburg en de Disaster Dome in Utrecht, wordt Inline hockey steeds groter in Nederland.

Bij Oomssport hebben wij alle benodigdheden als het aankomt op Inline hockey. Denk hierbij aan kledingstukken, uitrustingen, ballen, doelen en accessoires. We hebben verschillende merken in ons assortiment, zoals Bauer, CCM, Reebok, RBK, Mission, Rollerblade en Head. Alle inline hockey skates in ons assortiment zijn te vergelijken met hockey schaatsen. De schoenen hebben een goede kwaliteit en hebben ook een fijne pasvorm. De schoenen ventileren goed, wat ideaal is voor het binnensporten.

inline hockey   inline hockey sport

Skeelers & skates tochten

In de zomer worden veel skeelertochten georganiseerd door heel Nederland. Klik hier en dan kom je op schaatsen.nl terecht. Geef op deze website aan wat je postcode is en welke data het beste voor je uitkomen. Ook kun je aangeven of je op zoek bent naar een inline-skatebaan of een inline tocht. Deze tochten zijn zowel voor skates als skeelers. Ook voor deze sporten hebben wij alle producten en accessoires in ons assortiment.

Skeeleren

Wij zij de skeelerspecialist van de Benelux, dit komt door ons complete assortiment voor de wedstrijdrijder en de liefhebber. Skeelerschoenen lijken heel erg op schaatsschoenen. Zo hebben skeelers een lage harde schoen met een carbon of kunststof kuip. Zorg ervoor dat je in de skeeler schoenen meer ruimte hebt, omdat je voeten kunnen opzetten door de warmte. Zorg er wel voor dat de schoenen niet te groot zijn, want je wilt natuurlijk niet slippen. Naast skeelers vind je bij ons ook helmen, skeelerpakken en brillen.

Inline skates

Inline skates worden vaak voor recreatieve doeleinden gebruikt. Het is heerlijk om even een rondje te skaten. Inline skates zijn voorzien van een softboot schoen. Dit houdt in dat een zachte schoen is met harde hoge schaal. Vaal is de rechter skate ook voorzien van een skate.

Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking

Wij gebruiken noodzakelijke cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij jouw internetgedrag binnen onze website volgen.