Vragen?   Bel ons op 070-3298811

Kleding

Ben je op zoek naar Schaatskleding?

Nieuwe schaatskleding nodig? Dan ben je bij Oomssport aan het juiste adres? Wij hebben voor elke tak van schaatsport de juiste kleding in ons assortiment. Of het nu gaat voor langebaanschaatsen of voor je complete ijshockeyoutfit? Wij hebben het allemaal! Zo hoef je niet meer verder te zoeken. Dit kan uiteraard online, maar ook in onze winkels in Den Haag of in Leiden ben je uiteraard van harte welkom.

Schaatskleding voor de lange baan?

We hebben alle schaatskleding voor op de lange baan. Hier wordt gewerkt met een special drie laagsysteem. Een basislaag (laag 1), laag 2 en laag 3. Deze lagen leggen we je uiteraard verder uit op onze speciale pagina voor langebaan schaatskleding. Hier zijn broeken, pakken, collen, handschoenen en brillen te vinden.

Ijshockey kleding, de complete schaatskleding outfit!

Ben je op zoek naar schaatskleding voor ijshockey? Ook dan ben je bij Oomssport aan het juiste adres. Of het nu gaat om protectie, onderkleding of teamwear? Alles is bij ons te vinden. Zelfs kleding voor de referee en goalie. Bij ons is je complete outfit super snel te vinden!

Schaatskleding voor kunstrijden?

Kunstrijden heeft speciale schaatskleding voorschriften. Speciale jurkjes voor het kunstrijden hebben wij in ons assortiment. Maar ook speciale boot covers, handschoenen en panty’s zijn ook bij ons verkrijgbaar.

Ook voor shortrack speciale schaatskleding

Snijvaste kleding voor shorttrack is een absolute must. Uiteraard is dit ook bij ons te vinden. Maar uiteraard ook speciale helmen voor shortrack en snijvaste handschoenen kun je bij ons vinden.

Oomssport de specialist in schaatskleding

Schaatskleding is bij ons in alle soorten en maten te vinden. Wij zijn met recht de specialist op het gebied van de schaatssport. Naast alle schaatskleding kun je bij ons uiteraard terecht voor alle type schaatsen die je maar kunt bedenken.

Wij hebben al uw favoriete merken