MPC Black Magic Wiel 110mm XX-Firm (Per wiel)
MPC Black Magic Wiel 110mm XX-Firm (Per wiel)

MPC Black Magic Wiel 110mm XX-Firm (Per wiel)

€ 29,95
Incl. BTW

Het skeelerwiel dat jaar in jaar uit de beste prestaties levert als het er echt op aan komt. Dat is de MPC Black Magic. Geen wiel geeft zoveel feedback, grip, rol en controle. Als het hard moet op lange rechte stukken, maar juist ook als je je grenzen opzoekt in snelle bochten. Dit 100mm wiel is een alleskunner en wordt zowel gebruikt op de skeelerbaan als op de weg.

De Black Magic is er in drie uitvoeringen, dit betreft de XX-Firm, een heel hard wiel met een hele lage rolweerstand, te gebruiken op een overwegend goed wegdek.


Voorraad van onze winkels:

De MPC Black Magic is de succesvolle opvolger van de MPC Road War. MPC patenteerde het zogenaamde MTECH-idee. Het betekent het urethaan van het wiel is opgebouwd uit twee lagen. Een zachte binnenring en een hardere buitenring. Bij veel druk, zoals in bochten, vervormt het urethaan waardoor je meer raakvlak hebt met de ondergrond, zonder dat je veel meer rolweerstand krijgt door de hardere buitenring.

De turbine-vormige kern van het wiel onderstreept dat idee nog maar eens. Het wiel beweegt zowel vanuit de kern als vanuit het rubber mee met dat wat je nodig hebt. Topsnelheid en veel ‘rol’ op de lange rechte stukken en grip als je daar met smart op zit te wachten. In moeilijke bochten, in de regen of op gladde pistes.

Door deze technologie komt er een soort momentum vrij in je afzet. Het absorbeert trillingen en geeft je rebound. Onvergelijkbaar met welk ander wiel dan ook.

s_Wiel Grootte
110 mm
MPC.14.04.110
96 Items
1000000074253

Vergelijkbare producten

MPC Storm Surge X-Grip 110mm (per wiel)
MPC Black Magic X-Firm 110mm Wielen (per wiel)
Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking