Bauer Vapor X500 S17 Hockey Schaats EE

Beschikbaarheid
Direct leverbaar
€ 199,95 € 139,96
Bestel in onze beveiligde betaalomgeving

Beschrijving van de Bauer Vapor X500 S17 Hockey Schaats EE

Bauer Vapor X500 S17 Hockey Schaats EE

De 2017 Bauer Vapor X500 schaatsen zijn de lagere mid-range model in de Vapor lijn en zal de spelers een goed niveau van prestaties, comfort en duurzaamheid voor een geweldige prijs te geven. Vapor skates hebben een tapered pasvorm, wat betekent dat ze erg strak zitten in de hiel, ze hebben een standaard pasvorm bij de voorvoet, en zijn de meest populaire schaatsen onder de NHL-spelers.

Bauer verbeterde een paar aspecten van de X500s van de laatste generatie bij het creëren van de 2017 X500-schaatsen. Ten eerste, gedumpt zij de tech nylon en zijn nu met behulp van een versterkte TrueForm polyurethaan (PU) kwartaal pakket boot stijfheid en duurzaamheid te verbeteren. Vervolgens maakt Bauer nu gebruik van een 1-stuk injecteerde hiel en enkelkern voor betere voet- en enkelstabiliteit.

De 2017 Vapor X500-schaatsen dragen een aantal van de geweldige eigenschappen uit het 2015-model. Ze zijn beide uitgerust met een hydrofobe microfiber liner om ervoor te zorgen dat de voeten van de speler tijdens het spel droog en comfort blijven. De anaform schuim enkelpads zorgen voor comfort tijdens scherpe bochten en overgangen. Ten slotte komt de 2-stuk viltstaaf nog steeds met metatarsal padding om het risico op letsel te verminderen bij het blokkeren van schoten.

De X500's zijn het laagste model in de 2017 Damp line-up om standaard te komen met TUUK LightSpeed Edge houders. Deze zijn ontworpen en ontwikkeld om een grotere aanvalhoek te bieden door middel van een totale hoogteverhoging van 3 mm. De spelers zullen profiteren van scherpere, scherpere bochten zonder “dieptepunt”. De Tuuk LightSpeed Edge houders ook voorzien van een innovatief trigger-systeem waarmee spelers staal in enkele seconden te veranderen zonder het missen van een verschuiving. De verwijderbare trigger maakt het ook mogelijk om spelers de bijgeleverde Super Stainless-lopers met hogere kwaliteit LS3 of LS4-modellen te upgraden, indien gewenst.

Specificaties van Bauer Vapor X500 S17 Hockey Schaats EE

Maattabel
Bauer schaats
Merk
Bauer

Kies je juiste maat Bauer schaatsen

Bepaal met onderstaande maattabel de juiste maat voor je bauer schaatsen

Bauer schaatsen maattabel

Voordeelbundels

 • Bauer Vapor X500 S17 met beschermers om je schaatsen in te vervoeren

  10% korting op de accessoires

 • Bauer Vapor X500 S17 met beschermers om op te lopen

  10% korting op de accessoires

 • Bauer Vapor X500 S17 met beschermers om op te lopen en om je schaatsen in te vervoeren

  +
  +

  10% korting op de accessoires

Gerelateerde producten

Alternatieven voor Bauer Vapor X500 S17 Hockey Schaats EE

Beoordelingen

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Bauer Vapor X500 S17 Hockey Schaats EE
Uw waardering
Copyright © 2016 Magento. All rights reserved.