Oomssport Blog

 1. Video - CCM IJshockey assortiment

  Video - CCM IJshockey assortiment

  CCM ijshockey assortiment

  In deze nieuwe blog willen we het met jullie hebben over onze collectie CCM ijshockeyschaatsen. In ons assortiment vind je voor iedereen de perfecte schaats, of je nou professional bent of recreant. Je zult dan ook schaatsen tegenkomen in een prijsrange van 70 tot 650 euro.

  CCM productlijnen

  Lees meer »
 2. Trainingsweekend Leeuwarden team Nedflex

  Trainingsweekend Leeuwarden team Nedflex

  De meiden van team Nedflex hebben de zomer goed getraind. De conditie met fietstrainingen verbeterd. De techniek met sprongen, elastiek en planktraining aangescherpt. Daarnaast ook nog een nodige skeeler,- en hardlooptrainingen.

  Dan is het altijd leuk en spannend om het ijs weer op te gaan. Kan de gedane arbeid overgebracht worden op het ijs. Hoe voelt het schaatsen weer en is er daadwerkelijk een verbetering merkbaar.

  In Leeuwarden hebben de meiden een lekker weekend mogen schaatsen. Uurtjes maken op het is om het ijsgevoel weer te krijgen. Trainingskampen zijn ook altijd erg goed voor de teambilding. Buiten het trainen, samen koken, eten en er is altijd ook nog wel tijd voor een uurtje ontspanning.

  Lees meer »
 3. Video - Maak een ijshockey training mee met de CCM virtual reality experience!

  Video - Maak een ijshockey training mee met de CCM virtual reality experience!

  Unieke ijshockey training, CCM virtual reality ervaring

  Het nieuwe winterseizoen staat alweer voor de deur en de nieuwe collectie CCM ijshockey schaatsen en materialen beginnen alweer binnen te stromen. Als authorized CCM dealer hebben we nu in onze winkel een unieke ervaring voor jullie. Via een VR headset kunnen jullie meedoen

  Lees meer »
 4. Weissensee 2018 Team Nedflex

  Weissensee 2018 Team Nedflex

  De meiden van marathonschaatsteam Nedflex hebben hun dagen op de Weissensee mooi vastgelegd in een filmpje. Aangezien natuurijs in Nederland al jaren geen zekerheid is, vertrekt het gehele peloton naar Oostenrijk. De meeste marathonploegen zijn daar een dag of 10.

  Er worden meerdere wedstrijden verreden:

  • Het Open Nederlands Kampioenschap
  • De Alternatieve Elfstedentocht
  • Het Aart Koopmans Memorial
  Lees meer »
 5. RTC Zuidwest inline tijdens het EK skeeleren

  RTC Zuidwest inline tijdens het EK skeeleren

  Van 17 t/m 23 augustus vond het EK inline plaats in Oostende. Vier rijders van het RTC Zuidwest inline team waren geplaatst en geselecteerd. Laura, Kayo, Brit en Daan. Zij hebben voor ons een mooi verslag gemaakt over hun belevenissen.

  Lees meer »
Copyright ┬ę 2016 Magento. All rights reserved.