Oomssport Blog

 1. Team fortune coffee - Wedstrijdvoorbereiding van Madelief

  Team fortune coffee - Wedstrijdvoorbereiding van Madelief

  Er zijn weinig dingen zeker in het leven, maar als marathonschaatser weet je; zaterdag is wedstrijddag. En naast de fysieke voorbereidingen is het materiaal natuurlijk super belangrijk. Want als je met een heel damespeloton rondenlang gaat strijden om wie het eerste over de streep komt, stap je elke zaterdag de auto in met een volle schaatstas!  Wat heeft een marathonschaatser dan allemaal nodig hoor ik je denken?

  Lees meer »
 2. Lege batterij van MyLaps transponder

  Lege batterij van MyLaps transponder

  De batterij van je Mylaps transponder is leeg, wat nu? De batterij van je MyLaps transponder kan niet vervangen worden. De transponder moet als hij leeg is opgestuurd worden naar Mylaps. Met een geldig abonnement krijg je dat gratis een nieuwe transponder opgestuurd. Dit valt onder de garantievoorwaarden die bij het abonnement horen. MyLaps maakt geen gebruik van winkels als servicepunt, je moet dan ook zelf de transponder naar ze opsturen.

  Lees meer »
 3. Leren schaatsen, waar begin ik?

  Leren schaatsen, waar begin ik?

  Heb je als kind nooit leren schaatsen, maar zou je het toch graag willen kunnen? Wij helpen je met een aantal handige tips op weg. Het kan soms lastig zijn om te zien waar je moet beginnen. Welk materiaal heb ik nodig? Ga ik zelf oefenen? Ga ik bij een vereniging? Wat het beste werkt is voor een ieder anders, maar er zijn een aantal dingen die je kunnen helpen.

  Lees meer »
 4. Team Fortune Coffee trainingskamp

  Team Fortune Coffee trainingskamp

  Op vrijdag 24 september was het zover, team Fortune Coffee ging weer op trainingskamp! Na een zomer hard te hebben getraind op de fiets, skeelers en hardloopschoenen was het nu eindelijk weer tijd om te gaan schaatsen. Er stond een zwaar weekend voor de boeg. Vrijdagavond gingen we schaatsen in Heerenveen, zaterdagochtend een duurritje op de fiets en in de middag schaatsen in Leeuwarden. Als afsluiter zondag 200 kilometer fietsen, ja je leest het goed 200 kilometer op de fiets langs de 11 steden in Friesland, ook wel de Elfstedentocht genoemd.

  Lees meer »
 5. Oomssport Mobel Speedskating Team

  Oomssport Mobel Speedskating Team

  Bij Oomssport zijn we trotse sponsor van het Oomssport Mobel Speedskating Team. In 2016 zijn we benaderd om dit mooie team te helpen. Het OMST is opgericht om schaatsers op te vangen die tussen amateurs en de regionale selecties vallen. Prioriteit op studie of werk zijn vaak de reden dat deze schaatsers niet de tijd hebben om mee te draaien in regionale selecties. Dit team zorgt voor een tussenstap en een mogelijkheid om op niveau te trainen. Hierdoor wordt de drempel om later door te stromen naar de top kleiner.

  Lees meer »
Copyright © 2016 Magento. All rights reserved.