Oomssport Blog

 1. Een kijkje in de training van Team Fortune Coffee

  Een kijkje in de training van Team Fortune Coffee

  In deze blog krijgen we een kijkje in een standaard trainingsweek voor de leden van team Fortune Coffee. Iris Tiben legt uit hoe hun trainingsschema er uit ziet. 

  Sporten op topniveau is wat we allemaal graag willen bereiken met daarbij de bijbehorende prestaties. Hier komen we natuurlijk niet zomaar! Daarom laten wij, als Team Fortune Coffee, jullie een kijkje nemen in onze trainingsschema’s.

  Lees meer »
 2. Trotse sponsor van: Team Fortune Coffee

  Trotse sponsor van: Team Fortune Coffee

  Oomssport is trotse sponsor van Team Fortune Coffee. Wie zij zijn kunnen ze het beste zelf vertellen, daarom laten we in deze blog het team aan het woord!

  Maar voordat we beginnen… Eerst koffie!

  Deze uitspraak wordt hopelijk in de marathon wereld al gelinkt aan Team Fortune Coffee! Want dit marathonteam is sinds vorig jaar niet zo maar meer weg te denken uit het damespeloton. Niet alleen vanwege de opvallende groen-witte pakken, maar ook vanwege het rijden als team tijdens de wedstrijden.  

  Lees meer »
 3. Schaats onderhoud in de zomer

  Schaats onderhoud in de zomer

  Het einde van het schaatsseizoen is al even geweest, de schaatsen zitten alweer in het vet. We vergeten onze schaatsen even tot het weer winter is. Toch is het handig om ook in de zomer aan je onderhoud te denken. Dan kun je voorkomen dat je veren slap worden en je ijzers roesten of bot zijn. Zo kost het opstarten van je seizoen minder moeite komende winter.

  Lees meer »
 4. Wat is het verschil tussen skeelers met 3 of 4 wielen

  Wat is het verschil tussen skeelers met 3 of 4 wielen

  Kies je voor 3 of vier wielen? Kies je voor een lang frame met drie wielen of een kort frame? Er zijn veel keuzes die je moet maken bij het aanschaffen van een paar skeelers. In deze blog kijken we naar de voor- en nadelen van de verschillende soorten skeelers.

  Lees meer »
 5. Wat is de beste ijshockey tas?

  Wat is de beste ijshockey tas?

  Een goede ijshockeytas is onmisbaar voor elke ijshockeyer. Om nou te zeggen dat hij net zo belangrijk is als je gear is misschien overdreven, maar om je gear te vervoeren is hij essentieel. Net als je bescherming moet een tas duurzaam, stevig en waterproof zijn. Zo blijft je gear droog en beschermd. Of je nou al je gear meeneemt in je tas of alleen je schaatsen, een goede ijshockeytas heb je dus nodig. Maar welke ijshockeytas is nou de beste voor jou, dat gaan we in deze blog met je ontdekken.

  Lees meer »
Copyright © 2016 Magento. All rights reserved.