Oomssport Blog

 1. Wij presenteren drie nieuwe producten op kunstschaatsgebied

  Wij presenteren drie nieuwe producten op kunstschaatsgebied

  Nieuw bij ons binnen de E-guard en de E-Spinner van Edea.  En de lite ijzers MK Professional en Coronation ACE .

  Lees meer »
 2. De Viking vetstootpers

  De Viking vetstootpers

  Wat is de Viking vetstootpers?

  De Viking vetstootpers is een handige tool om je te helpen bij het onderhouden van je schaatsen. Klanten vragen vaak naar het gebruik van de vetstootpers en daarom leggen we jullie kort uit hoe je hem het beste kunt gebruiken

  De vetstootpers is eenvoudig in gebruik. Allereerst vul je het reservoir van de vetstootpers met het synthetische vet van Viking. Je draait het dekseltje er terug op en dan is de pers klaar voor gebruik.

  Lees meer »
 3. Bauer 3D Skate Lab

  Bauer 3D Skate Lab

  Bij Oomssport gaan we met de tijd mee en we hebben de volgende stap gezet om onze service te verbeteren. Vanaf nu kun je bij Oomssport een scan laten maken van je voet met de Bauer’s 3D skate lab. De scan laat je direct zien welk type en welke maat ijshockeyschaats het beste bij jou past.

  Lees meer »
 4. Lagers en spacers uit je wielen halen doe je met de lager uitnemer tool, een echte must have!

  Lagers en spacers uit je wielen halen doe je met de lager uitnemer tool, een echte must have!

  Lagers en spacers uit je wielen halen om ze te vervangen of schoon te maken. Wat heb je nodig? Een lager uitnemer tool. Het is een echte must have en iedere skater of skeeleraar moet zo een tool in zijn bezit hebben.

  Lees meer »
 5. Hoe haal ik hoge snelheden op mijn skeelers?

  Hoe haal ik hoge snelheden op mijn skeelers?

  Skeeleren is eigenlijk een heel diverse sport. Een heerlijk ontspannen tocht in de natuur, lange tochten, rondjes door het park of een pittige training. We willen allemaal ook wel eens zo hard mogelijk gaan. Harder skeeleren kan je bereiken door een betere techniek, ander materiaal en de juiste kleding te dragen. In deze blog vertellen we alles waarmee ook jij hoge snelheden kan gaan behalen.

  Lees meer »
Copyright © 2016 Magento. All rights reserved.