Oomssport Blog

 1. Hoe haal ik hoge snelheden op mijn skeelers?

  Hoe haal ik hoge snelheden op mijn skeelers?

  Skeeleren is eigenlijk een heel diverse sport. Een heerlijk ontspannen tocht in de natuur, lange tochten, rondjes door het park of een pittige training. We willen allemaal ook wel eens zo hard mogelijk gaan. Harder skeeleren kan je bereiken door een betere techniek, ander materiaal en de juiste kleding te dragen. In deze blog vertellen we alles waarmee ook jij hoge snelheden kan gaan behalen.

  Lees meer »
 2. Welke skate bescherming heb ik nodig om veilig te kunnen skaten en skeeleren?

  Welke skate bescherming heb ik nodig om veilig te kunnen skaten en skeeleren?

  Als je gaat skeeleren is het belangrijk jezelf te beschermen. Zowel volwassen als kinderen lopen dezelfde risico’s met skaten, hoewel kinderen wel meer risico’s nemen. Een valpartij is zo gebeurd. Helemaal op de openbare weg. Wat voor bescherming heb je nodig om botbreuken, schaafwonden of zelfs nog erger letsel te voorkomen?

  Lees meer »
 3. Ik heb mijn skeelers tevoorschijn gehaald, welke skeeler onderdelen kan ik vervangen?

  Ik heb mijn skeelers tevoorschijn gehaald, welke skeeler onderdelen kan ik vervangen?

  We zien een toename in de verkoop van skates, skeelers en onderdelen. Sportscholen en andere sportgelegenheden zijn gesloten. Het hardlopen, wandelen en fietsen wordt steeds meer afgewisseld met skaten en skeeleren. Uiteraard is het kopen van nieuwe skates mogelijk, maar zit er nog nieuw leven in je oude skates?

  Lees meer »
 4. Mooie skate routes in de natuur

  Mooie skate routes in de natuur

  Als je lekker een rondje wil skeeleren dan is het fijn om niet elke keer dezelfde route te skeeleren, daarom willen we je meer vertellen over een mooie skate route bij ons in de buurt. Er zijn in Nederland natuurlijk veel meer mooie skateroutes. We geven je een paar tips waar de mooiste routes te vinden zijn, dus lees snel verder.

  Lees meer »
 5. Wat is een goede skeelertas voor mij?

  Wat is een goede skeelertas voor mij?

  Er zijn veel verschillende skeelertassen. Wat is het verschil en welke is handig voor jou. In deze blog vertellen we alles wat je moeten weten over de perfecte skeelertas, zodat jij een weloverwogen keuze kan maken.

  Lees meer »
Copyright © 2016 Magento. All rights reserved.