Oomssport Blog

 1. Wat is de beste ijshockey tas?

  Wat is de beste ijshockey tas?

  Een goede ijshockeytas is onmisbaar voor elke ijshockeyer. Om nou te zeggen dat hij net zo belangrijk is als je gear is misschien overdreven, maar om je gear te vervoeren is hij essentieel. Net als je bescherming moet een tas duurzaam, stevig en waterproof zijn. Zo blijft je gear droog en beschermd. Of je nou al je gear meeneemt in je tas of alleen je schaatsen, een goede ijshockeytas heb je dus nodig. Maar welke ijshockeytas is nou de beste voor jou, dat gaan we in deze blog met je ontdekken.

  Lees meer »
 2. Wat is de beste kunstschaatstas?

  Wat is de beste kunstschaatstas?

  Kunstschaatstassen hebben over het algemeen een driehoekige vorm. Zo passen de schaatsen er het mooist en kan de tas zo klein mogelijk blijven. Naast de tassen met een driehoekige vorm bestaat er ook nog de ster onder de kunstschaatstassen, de Zuca sports kunstschaats tas. Deze tas wordt door de meeste kunstschaatsliefhebbers gezien als de beste tas. Toch is er ook wat te zeggen voor de andere soorten tassen.

  Lees meer »
 3. Wat is de beste schaatstas?

  Wat is de beste schaatstas?

  Schaatstassen zijn er in veel verschillende soorten en maten. Het is ook niet makkelijk om de beste schaatstas aan te wijzen omdat dit erg persoonlijk is. De een heeft liever een rugzak en de ander heeft liever een duffel bag. De beste schaatstas is dus de tas die jij het met meest comfortabel vindt. In deze blog vertellen we je alles over de schaatstassen in ons assortiment zodat jij een weloverwogen keuze kunt maken!

  Lees meer »
 4. Hoe meet ik de maat van mijn voet?

  Hoe meet ik de maat van mijn voet?

  Als je online schoenen wilt bestellen is het soms moeilijk om in te schatten welke maat je nodig hebt. Het is vaak zo dat je bij het ene merk net een maatje kleiner hebt dan bij het andere merk. Wij hebben daarom een groot aantal maattabellen op de website staan, voor alle grote merken die wij verkopen. Om te checken welke maat je nodig hebt is het nodig om je voet op een goede manier te meten. Hoe je dat doet lees je hieronder!

  Lees meer »
 5. Veilig winkelen bij Oomssport tijdens Corona

  Veilig winkelen bij Oomssport tijdens Corona

  Ook tijdens corona wil je natuurlijk lekker blijven sporten en heb je ook gewoon je materiaal nodig. Daarom hebben we er bij Oomssport voor gezorgd dat jij veilig bij ons kunt winkelen. Zo houden we jou en onze collega’s corona vrij!

  Lees meer »
Copyright © 2016 Magento. All rights reserved.