Oomssport Blog

 1. Video - De CCM hockey try-out dagen op de Uithof

  Video - De CCM hockey try-out dagen op de Uithof

  CCM try-out days

  Zondag 19 mei organiseerde CCM bij ons op de Uithof de CCM try-out dagen, tijdens deze try-out kunnen ijshockeyers nieuwe uitrusting en schaatsen testen. Ook wij waren hier van de partij om een kijkje te nemen bij de nieuwe modellen die wij komend seizoen gaan verkopen. Daarnaast heeft CCM een nieuwe voetenscan ontwikkeld waarmee heel makkelijk te meten is welke maat schaats en welk type schaats je nodig hebt! Edwin heeft deze voetenscan getest en gekeken of hij echt zo accuraat was dat hij gelijk de goede schaats te pakken had.

  Lees meer »
 2. Video - Een kijkje in de Viking Schaatsenfabriek

  Video - Een kijkje in de Viking Schaatsenfabriek

  Oomssport in de Viking Schaatsenfabriek

  Afgelopen week zijn we in de Viking Schaatsenfabriek geweest. Onze collega Lenny had hier een afspraak om custom schaatsschoenen aan te laten meten. Omdat Viking graag hun ambacht wil bewaken mochten we niet filmen bij het aanmeten van de schoenen. Lenny mocht haar eigen ontwerp meenemen voor de opdruk van haar schoen, dit ontwerp heeft ze samen met de ontwerper van Viking geoptimaliseerd.

  Lees meer »
 3. Video - Verstelbare kinder skeelers en skates

  Video - Verstelbare kinder skeelers en skates

  Verstelbare kinderskates en -skeelers

  Omdat ook onze jeugd natuurlijk graag willen skeeleren aankomende zomer willen we met jullie graag een keer kijken naar onze kinderskates en -skeelers. Het is misschien nog niet zo bekend maar er bestaan tegenwoordig veel varianten skates en skeelers voor kinderen die verstelbaar zijn. Omdat kinderen vaak snel groeien en daardoor bijna elk seizoen van skeelers of skates moeten wisselen is dit een ideale investering. De meeste verstelbare kinderskates zijn in drie of zelfs 5 maten verstelbaar, in plaats van drie paar skeelers hoeft u nu dus nog maar 1 paar aan te schaffen! We willen graag met jullie een paar modellen uitlichten die voor verschillende takken van skaten geschikt zijn.

  Lees meer »
 4. Blog - De 7 voordelen van skeeleren

  Blog - De 7 voordelen van skeeleren

  De zomer komt steeds dichterbij dus veel mensen duiken de sportschool weer in. Met dat mooie weer is het eigenlijk zonde om binnen te blijven. Heb je nog skeelers in de kast liggen? Ga dan lekker naar buiten om calorieën te verbranden! Toe aan nieuwe skeelers of onderdelen? Wij hebben een groot assortiment op voorraad.

  Wil je weten wat de voordelen van skeeleren zijn? Lees ze hier

  Lees meer »
 5. Video - Hoe koop ik de juiste skeelers?

  Video - Hoe koop ik de juiste skeelers?

  Het is buiten weer warmer aan het worden en de zon begint meer en meer te stralen. Dit is natuurlijk ook het moment waarop je weer aan skeeleren of inline skaten denkt! Heb je nog geen skeelers en wil je ze aanschaffen of zijn je oude skates aan vervanging toe? Dan is het belangrijk om goed na te denken wat voor skeelers of inline skates geschikt zijn voor jou. Daarnaast moeten ze goed aan je voeten zitten zodat je blessures tegen gaat en comfortabel kunt blijven skaten. In deze blog zullen we in het algemeen uitleggen welke belangrijke keuzes je moet maken. Voor gedetailleerde informatie over keuze van wielen of je skeelerschoen hebben we specifieke blogs die meer de diepte in gaan.

  Lees meer »
Copyright ┬ę 2016 Magento. All rights reserved.