Maandelijkse Archieven: Juni 2018

 1. Video - Skeeleren is genieten en ook nog eens erg gezond!

  Video - Skeeleren is genieten en ook nog eens erg gezond!

  Skeeleren of skaten heeft veel voordelen voor geest en lichaam. Het is gezond en maakt gelukkig. Tijdens het sporten maak je namelijk een stofje aan wat je een geluksgevoel geeft, niet alleen met skaten dus. Maar met skaten kom je ook nog op mooie plekken buiten de sportschool!

  Conditie en kracht door skeeleren

  Skeeleren is een hele goede manier om je conditie te verbeteren en af te vallen.

  Lees meer »
 2. Video - Interview met marathon schaatsster Jane Ravestein.

  Video - Interview met marathon schaatsster Jane Ravestein.

  Jane Ravestein (nr 92) gaat haar 10e seizoen in. Jane is vaste klant bij Oomssport, daarom stelden we een aantal vragen aan haar.

  Dit seizoen rijdt Jane bij team Mastermind. Samen met Emma Engberts, Jessica Merkens en Nicky van Leeuwen vormen zij een team van 4. Wedstrijden rijden ze op bijna alle 400 meterbanen in Nederland. Ook gaan ze voor natuurijswedstrijden naar Oostenrijk (Weissensee) en Zweden (Falun). Het mooiste blijft uiteraard natuurijs in Nederland, met nog altijd de hoop op een Elfstedentocht.

  Jane is op haar 7de/ 8ste jaar begonnen met schaatsen. Eerst langebaan, maar al snel combineerde ze die wedstrijden met marathon wedstrijden. Daar lag haar kracht en passie. Het spel, de tactiek en de onderlinge strijd. Een hele mooie sport.

  Lees meer »
 3. Video - Hoe verwissel ik het remblok van mijn skate?

  Video - Hoe verwissel ik het remblok van mijn skate?

  Wij krijgen in de winkel vaak de vraag hoe je je remdop het beste kunt vervangen, daarom hebben wij een vlog opgenomen waarin we je kort laten zien hoe je dit doet. Daarnaast kun je hier terug lezen hoe alles in zijn werk gaat en wat je nodig hebt.

  Wat heb je nodig om je remblok te vervangen

  -Nieuw remblok, deze verschillen per merk. Koop altijd het remblok van het merk van je skeeler!

  -Inbussleutels nr. 4, eventueel met lageruitnemer.

  Lees meer »
 4. Video - Skate en skeeler onderhoud

  Video - Skate en skeeler onderhoud

  Veel vragen krijgen wij in de winkel hoe je de skates en skeelers het beste kan onderhouden. Daarom gaan we het met jullie hebben over het skeeler onderhoud. Een goed onderhouden skeeler gaat langer mee, blijft beter rollen en is veiliger in gebruik.

  Wat heb je nodig voor het skeeler of skate onderhoud?

  -Inbussleutel met lager uitnemer
  -lager olie
  -Lager cleaner
  -Keukenrol of handdoek

  Lees meer »
 5. Stanley Cup hoe zit dat?

  Stanley Cup hoe zit dat?

  Wat is het precies?

  NHL staat voor National Hockey League. De organisatie voor het professionele ijshockey van de Verenigde Staten en Canada. Tevens de belangrijkste  ijshockeycompetitie van de wereld. De droom van iedere ijshockeyspeler om aan deze competitie deel te nemen. De winnaar van de play-off finale wint de grote Stanley Cup.

  De teams

  De NHL bestaat uit 31 teams, verdeeld over 2 conferences (Eastern Conference en Western Conference), die weer verdeeld is over 2 divisies. Atlantic (8 teams), Metropolitan (8 teams), Pacific (8 teams) en Central (7 teams). Oomssport heeft van vele teams de clubkleding in het assortiment.

  Lees meer »
Pagina
Copyright © 2016 Magento. All rights reserved.