Maandelijkse Archieven: Juli 2018

 1. Video - Oomssport op bezoek bij een ijshockeyspeciaalzaak in Canada

  Video - Oomssport op bezoek bij een ijshockeyspeciaalzaak in Canada

  Oomssport in Canada, hét ijshockeyland!

  In deze vlog is Edwin in hét ijshockeyland, Canada. In Vancouver neemt hij een kijkje in een van de grootste ijshockey speciaalzaken. Omdat ijshockey in Nederland een vrij kleine sport is zul je in Nederland nooit zo’n grote speciaalzaak vinden als in Canada. Het is daarom extra indrukwekkend om als Nederlandse ijshockeyfan een kijkje te nemen in zo’n gigantische winkel. Bekijk hieronder het videoverslag van Edwin’s bezoek aan deze gigantische speciaalzaak! Lees verder om nog wat interessante feitjes over ijshockey te ontdekken!

  Lees meer »
 2. Video - Onderhoud je schaatsen ook in de zomer!

  Video - Onderhoud je schaatsen ook in de zomer!

  Onderhoud aan je schaatsen in natuurlijk ook in de winter belangrijk, maar in de zomer is het natuurlijk ideaal om al het achterstallig onderhoud weg te werken. Zo ben je weer helemaal klaar voor het nieuwe winterseizoen. Het wil ook nog wel eens voorkomen dat er iets stuk is aan de schaats wat langer tijd nodig heeft, bijvoorbeeld de veterkap of hakstukjes. Om dit te repareren moeten de schaatsen terug naar Viking waardoor je ze een tijdje kwijt bent. Dit wil je natuurlijk in de winter het liefst voorkomen. Je kunt veel van dit onderhoud gemakkelijk zelf doen, heb je liever dat het voor je wordt gedaan dan bieden wij een complete zomerbeurt aan voor je schaatsen!

  Lees meer »
 3. Video - Interview over fietskleding met Craft Nederland met Huub Stamsnieder

  Video - Interview over fietskleding met Craft Nederland met Huub Stamsnieder

  Bij Oomssport werken we al vele jaren prettig samen met Craft sportswear. Bij Oomssport hebben we dan ook vrijwel de gehele collectie van Craft sportswear uit voorraad leverbaar. We willen je graag meer vertellen over de mensen achter het merk Craft. Vandaar dat we vandaag te gast zijn bij Huub Stamsnieder in de dealer showroom van Craft Nederland.

  Craft maakt in hun formule gebruik van hun 3-lagen standaard. Dit zorgt voor optimale bescherming en behoud van je lichaamstemperatuur wanneer je aan verschillende weersomstandigheden wordt blootgesteld. Van regen tot brandende zon, Craft heeft kleding voor jouw specifieke wens.

   

  Lees meer »
 4. Video - Penny boards, jouw beste vervoersmiddel in de zomer!

  Video - Penny boards, jouw beste vervoersmiddel in de zomer!

  Penny board 

  Een Penny board is een kunststof skateboard , in de industrie bekend als een short cruiser. De term "Penny" is synoniem met "Penny Skateboards", een in Australië gevestigd bedrijf dat in 2010 is opgericht door Ben Mackay. Penny is een geregistreerd handelsmerk voor skateboards, maar is algemeen verbreid om alle kleine plastic skateboards te beschrijven vanwege de populariteit van het merk. Penny Skateboards maakte plastic skateboards opnieuw populair door een plastic deck van hoge kwaliteit te combineren met cruiser wheels en trucks. Penny Skateboards is vernoemd naar Ben Mackay's zus, Penny.

  Penny boards zijn samengesteld uit verschillende delen, die afzonderlijk worden gemaakt. Ze kunnen worden gekocht als complete, volledig geassembleerde skateboards of in afzonderlijke delen. Omdat ze zijn gemaakt van plastic, hebben Penny-platen een lichter gewicht, maar zijn ze ook ongelooflijk sterk. 

  Lees meer »
Copyright © 2016 Magento. All rights reserved.