Maandelijkse Archieven: Oktober 2018

 1. Kalender Oomssport marathoncup 2018/19

  Kalender Oomssport marathoncup 2018/19

  Al jaren zijn wij hoofdsponsor van de marathoncup die gehouden wordt op de Uithof in Den Haag. Het zijn wedstrijden voor alle leeftijdscategorieën. De wedstrijden zijn begin oktober van start gegaan. Hierbij de kalender voor de rest van het seizoen. We kijken uit naar spannende en vooral leuke wedstrijden.

  Lees meer »
 2. Video - Blaren van of tijdens het schaatsen, hoe ontstaan ze en hoe voorkom je ze?

  Video - Blaren van of tijdens het schaatsen, hoe ontstaan ze en hoe voorkom je ze?

  Blaren tijdens het schaatsen

  In deze blog hebben we aandacht voor blaren, het komt wel eens voor dat mensen door het schaatsen blaren krijgen omdat er iets niet helemaal goed gaat tijdens het schaatsen of met de schoen. Het is dan ook belangrijk om te zorgen dat je de kans op blaren zo veel mogelijk vermindert.

  Hoe ontstaan blaren tijdens het schaatsen? En hoe voorkom je ze

  Lees meer »
 3. Video - Het vervangen van Maple en Evo veren

  Video - Het vervangen van Maple en Evo veren

  Evo en Maple veren

  In deze blog willen we het met jullie hebben over het vervangen van de veren van Maple en Evo klapschaats onderstellen. In tegenstelling tot de nieuwe veren van Viking hebben de veren voor Maple en Evo onderstellen maar 1 sterkte. Dit heeft er mee te maken dat je de pinnetjes waaraan de veren worden bevestigd op de beugel, kunt verstellen. Hiermee verhoog of verlaag je de spanning op de veer waardoor het ijzer respectievelijk harder of zachter terug klapt. Een hogere veerspanning is vaak aan te raden voor sprinters en mensen met een korte explosieve afzet. Omdat een hogere veerspanning er voor zorgt dat het ijzer sneller terug komt.

  Lees meer »
 4. Video - Interview met Michelle de Bruijn, ex marathon schaatsster en team manager van team Nedflex.

  Video - Interview met Michelle de Bruijn, ex marathon schaatsster en team manager van team Nedflex.

  Interview met Michelle de Bruijn, team-manager Team Nedflex

  Deze week hebben we een leuk interview voor jullie met ex marathon schaatsster en team manager van team Nedflex, Michelle de Bruijn! Wij zijn als Oomssport nauw betrokken bij de ploeg.

  Lees meer »
 5. Video - Het vervangen van Viking Nagano klapschaats veren

  Video - Het vervangen van Viking Nagano klapschaats veren

  Het vervangen van Viking Nagano klapschaats veren

  In deze blog willen we het met jullie hebben over het vervangen van de veren voor de Viking Nagano klapschaats onderstellen. Deze onderstellen hebben in tegenstelling tot de nieuwe onderstellen van Viking 1 soort veer met dezelfde veerspanning. De veer voor de Nagano onderstellen bestaat uit één stuk waar de nieuwe veren 2 stuks per onderstel gebruiken.

  Lees meer »
Copyright © 2016 Magento. All rights reserved.