Maandelijkse Archieven: Maart 2020

 1. Wat is een goede skeelertas voor mij?

  Wat is een goede skeelertas voor mij?

  Er zijn veel verschillende skeelertassen. Wat is het verschil en welke is handig voor jou. In deze blog vertellen we alles wat je moeten weten over de perfecte skeelertas, zodat jij een weloverwogen keuze kan maken.

  Lees meer »
 2. Blijf in beweging

  Blijf in beweging

  Het is een onwerkelijk tijd. Maatregelen om het Coronavirus te bestrijden worden steeds strenger en thuis werken is orde van de dag. Wetenschappers, artsen en wij (sportliefhebbers) adviseren om te blijven bewegen.

  Lees meer »
 3. Het sporten weer oppakken, ik wil beginnen met sporten maar heb lang niets gedaan?

  Het sporten weer oppakken, ik wil beginnen met sporten maar heb lang niets gedaan?

  We kennen allemaal periodes waarin we wat minder bewegen en het kan soms lastig zijn om daar weer mee te beginnen. Als je een langere tijd niet hebt gesport is je conditie minder en is de drempel om weer een sport op te pakken wat hoger. Daarom krijg je van ons een paar handige tips om het leuk en gemakkelijk te maken weer in beweging te zijn!

  Lees meer »
 4. Welke skates of skeelers moet ik kopen?

  Welke skates of skeelers moet ik kopen?

  Welke skeelers je nodig hebt voor jouw stijl van skeeleren is een belangrijke factor bij de aankoop van je inline skates. Verschillende skeelers hebben verschillende kenmerken en je zoekt natuurlijk de kenmerken die het beste bij jou passen. In deze blog zullen we voor je uiteen zetten waar verschillende soorten skeelers en skates voor bedoeld zijn. 

  Lees meer »
Copyright © 2016 Magento. All rights reserved.