Video - Verstelbare kinder skeelers en skates

Verstelbare kinderskates en -skeelers

Omdat ook onze jeugd natuurlijk graag willen skeeleren aankomende zomer willen we met jullie graag een keer kijken naar onze kinderskates en -skeelers. Het is misschien nog niet zo bekend maar er bestaan tegenwoordig veel varianten skates en skeelers voor kinderen die verstelbaar zijn. Omdat kinderen vaak snel groeien en daardoor bijna elk seizoen van skeelers of skates moeten wisselen is dit een ideale investering. De meeste verstelbare kinderskates zijn in drie of zelfs 5 maten verstelbaar, in plaats van drie paar skeelers hoeft u nu dus nog maar 1 paar aan te schaffen! We willen graag met jullie een paar modellen uitlichten die voor verschillende takken van skaten geschikt zijn.

Skeelers en skates voor de stad

De Fila X-one

De Fila X-one verstelbare kinder skate is een ideale skate om meer te leren skeeleren of om op straat te gebruiken. De wielmaat van de Fila X-one kan variëren tussen 72, 74 of 76 mm (dit veranderd per maat). De lagers die bij de Fila X-one zitten zijn abec 3. De schoen heeft een hoge clips sluiting en een strap op de wreef waardoor de schoen veel ondersteuning biedt. Deze skates zijn in 4 maten verstelbaar.

Fila X-one meisje verstelbare inline skate Fila X-one jongen verstelbare inline skate

K2 marlee en K2 raider

De comfortabele softboot schoen van deze skates zorgt voor een goede pasvorm en comfort tijdens het skaten. De cuff (harde plastic gedeelte van de schoen) geeft de optimale steun tijdens het skaten zodat uw kind rechtop in goede skate positie staat tijdens het skaten . De Marlee skates hebben 72mm wielen met een hardheid van 80A voor de juiste combinatie tussen snelheid en grip. Deze skates zijn in 5 maten verstelbaar.

K2 raider verstelbare inline skate K2 marlee verstelbare inline skate

Roces Jokey

De Roces Jokey is al jarenlang een vertrouwd model binnen de verstelbare inline skates. Doordat de skates heel makkelijk met een druk op de knop verstelbaar is zijn dit ideale skates om te delen of door te geven tussen kinderen. De klittenbandsluiting, veters en de snelsluiting bovenaan de schoen geven steun en een stabiel gevoel. De abec 3 lagers met de hardheid 82A wielen zorgen er voor dat u voldoende grip heeft tijdens het rijden. Deze skates zijn verstelbaar in 4 maten.

Roces Jokey Verstelbare Inline Skate

Rollerblade spitfire

Ook de Rollerblade spitfire zijn met een eenvoudige druk op de knop verstelbaar in 4 maten. Ook deze skates zijn ideaal voor de snel groeiende kinderen of om met meerdere kinderen te delen. De skeelers hebben 72mm wielen met een hardheid van 80A en zijn dus ideaal om in de stad mee te skeeleren of om op te beginnen. Veter, klittenband en snelsluiting zorgen voor veel steun. Het is ideaal om op deze skates te leren skeeleren.

Rollerblade spitfire verstelbare inline skate meisje Rollerblade spitfire verstelbare inline skate jongen

Baanskeelers

Luigino kids

Deze skeeler van luigino is een model dat bedoeld is voor op de skeelerbaan, al kan hij natuurlijk ook gewoon op straat gebruikt worden. De skeeler is bedoeld ter voorbereiding op de skeelersport op de baan. Dat houdt dus ook in dat de skeelers langer zijn waardoor je meer druk hebt bij het afzetten. Verkrijgbaar in de maten 31-34 met 4x 84mm wielen en 34-37 met 4x 90mm wielen. De grotere wielen zorgen ervoor dat je makkelijker blijft rollen en dus je snelheid makkelijker vasthoudt.

Luigino kids verstelbare skeeler inline skate

Powerslide destiny

De Destiny Skeelers van Powerslide zijn gemaakt om kinderen lang t elaten genieten van hun skeelers. De verhoogde boot biedt jonge skaters voldoende ondersteuning om de skate basistechnieken onder de knie te krijgen. Het X-frame op de Destiny kinder skeelers is een slim onderstel waarmee je kind zowel 4-wheeled als 3-wheeled skating kan uitproberen. 

Powerslide destiny verstelbare skeeler inline skate

Bekijk hieronder ook de video die wij hebben gemaakt over kinderskates en -skeelers! Kom eens langs bij ons in de winkel voor passen advies of bel ons!