Cadomotus Neo Transformer 2 in 1 Frame

Dit product is op dit moment niet leverbaar. Meer informatie over de voorraad status? Mail naar klantenservice@oomssport.nl of bel naar 070 - 329 8811.

Beschrijving van de Cadomotus Neo Transformer 2 in 1 Frame

Biedt de fundamentele 4-wiel opzet voor 90mm wielen en de 3-wiel om het ingebouwde leeftijd- en vaardigheidsniveau te upgraden!

Zelfs ervaren en sterke pro atleten proberen om gewicht te besparen in hun materiaal. Voor kleinere en jongere schaatsers, heeft het gewicht zelfs nog meer invloed op de skating techniek. Een three wheel set-up met 100mm wielen bespaart u 10% gewicht in vergelijking met een four wheel set-up met 90mm wielen. Het gebruiken van 100mm wielen bespaart dus 10% van de energie die je zet in het bewegen van je benen!Een three wheel skate beweegt makkelijker dan een four wheel skate. Kortom, een jonge, kleine en/of onervaren skater leert skaten sneller op een three wheel setup. Omdat hij/zij de benen makkelijker beweegt, kan alle focus op de techniek. Aan de andere kant zorgt een four wheel skate voor meer grip en stabiliteit en daardoor meer krachtsovergang. Kinderen groeien snel. Ze kunnen beginnen met een drie wielen setup en omschakelen naar een four wheel setup het jaar daarna. Na de juiste technieken geleerd te hebben en op zoek naar meer topsnelheid, komt een four wheel opzet in het spel.

Specificaties van Cadomotus Neo Transformer 2 in 1 Frame

Merk
Cadomotus

Voordeelbundels

Beoordelingen

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Cadomotus Neo Transformer 2 in 1 Frame
Uw waardering
Copyright © 2016 Magento. All rights reserved.