Stuntsteps

Wil je een stuntstep kopen?

Als je een stuntstep wilt kopen ben je bij Oomssport aan het juiste adres. We hebben een uitgebreid assortiment van de twee bekendste merken; Chilli en MGP. Deze steps kunnen alles aan en zijn geschikt voor alle leeftijden. De steps van Chilli en MGP zijn niet opvouwbaar, dit is om de duurzaamheid van de steps te vergroten! Deze kunnen tegen een stootje!

Wat is het verschil tussen een stuntstep en een normale step?

Het verschil tussen een stuntstep en een normale step is kortgezegd de stevigheid. Een normale step is gemaakt om rustig rondjes mee te steppen en lekker te sporten of ontspannen. Een stuntstep moet bestand zijn tegen harde klappen en de tricks die je er mee wilt doen. Deze zijn dan ook wat zwaarder en de onderdelen zijn uit één stuk gemaakt. Het deck en de t-bar bestaan dus uit 1 stuk staal waardoor ze steviger zijn dan een normale. Een stuntstep kun je ook niet inklappen, dit heeft ook weer te maken met stevigheid. Zo’n klapmechanisme is een zwakke plek in een step en dus niet geschikt voor stunts.

Stuntstep Chili kopen

Een stuntstep van Chilli kopen is een goede keuze. Chilli is een fabrikant uit Duitsland. Ze zijn begonnen in 2012 en inmiddels uitgegroeid tot een van de bekendste en beste merken in de wereld. Als je een Chilli stuntstep koopt ben je gegarandeerd van kwaliteit. Doordat deze gemaakt zijn met een one-piece deck en een one-piece T-bar, is de step ontzettend duurzaam. De Chilli stuntsteps zijn bestand tegen de gekste tricks en harde landingen. Met een Chilli step kies je dus voor kwaliteit en duurzaamheid!

Stunstep MGP kopen

De Madd Gear stuntsteps, staan bekend om duurzaamheid en kwaliteit. Er zijn veel professionele rijders die MGP steps gebruiken. Dat is ook niet gek want MGP was een van de eersten op de markt en dus ook een producent met bergen ervaring. Dit zorgt voor een stevige step. De MGP stunt step zijn gemaakt voor de beste tricks en hoge sprongen. Een goed voorbeeld van een populaire MGP is de MGP Kick Koas Gold.

Stuntstep voor je kind kopen

In ons assortiment vind je steps met een goede prijs voor zowel gevorderden en beginners als kinderen en volwassenen. Let er dus goed op welk type je koopt en voor wie! Voor kinderen zijn ze vaak iets lichter en die voor volwassenen zwaarder. Voor meer informatie kun je altijd contact met ons opnemen!

Copyright © 2016 Magento. All rights reserved.