Sport

2 producten

12 24 36

2 producten

12 24 36

Ben je op zoek naar muts of pet om mee te sporten?

Dan ben je bij Ons op het juiste adres. Bij Oomssport bent u voor alle soorten en maten mutsen aan het juiste adres. Kom langs om alle mutsen in het echt te bekijken.

Wij hebben een grote collectie mutsen van technische en functionele materialen.

Oomssport heeft een zeer grote collectie mutsen van technische en functionele materialen, voor uiteenlopende doeleinden. Bij het kopen van mutsen zijn er een aantal punten waar je op kan letten. Zo is het belangrijk dat een muts warm is en goed isoleert. Heb je een muts nodig voor het sporten of voor een strandwandeling. Ook is het materiaal waarvan de muts is gemaakt van belang, kan jij bijvoorbeeld niet zo goed tegen wol? Koop dan een muts gemaakt van andere materialen. Tot slot is ook de kleur belangrijk, want je wilt natuurlijk dat een muts goed past bij de rest van je outfit.

Ski of schaats muts

Mutsen zijn een onmisbaar onderdeel van skikleding om je hoofd en vooral je kwetsbare oren te beschermen als het vriest. Skiërs die de juiste skikleding dragen verliezen de meeste warmte via het hoofd en een goede skimuts dragen is dus heel belangrijk om je hele lichaam warm te houden en daarmee onderkoeling te voorkomen.

Copyright © 2016 Magento. All rights reserved.