Alles over ijshockey

Kennisbank ijshockey

Hoe modelslijp ik ijshockeyschaatsen?

Het is belangrijk om regelmatig je schaatsen te slijpen, zonder scherpe schaatsen heb je minder grip en zul je dus ook minder wendbaar zijn. Het is ook belangrijk om je ijzers in het profiel te slijpen wat het beste bij jou past. Deze soort van slijpen noemen we modelslijpen.

Lees verder

Stanley cup, hoe zit dat?

NHL staat voor National Hockey League. De organisatie voor het professionele ijshockey van de Verenigde Staten en Canada. Tevens de belangrijkste  ijshockeycompetitie van de wereld. De droom van iedere ijshockeyspeler om aan deze competitie deel te nemen.

Lees verder

Hoe werkt stick handling?

De zomer is het moment om je stickhandeling skills te verbeteren. Bij Oomssport hebben we een groot assortiment met zomer training accessoires. Bekijk hier de video over stick handling.

Lees verder

IJshockey schaatsassortiment 2018

In deze blog willen we jullie graag kennis laten maken met ons assortiment ijshockeyschaatsen en bijbehorende kleding en accessoires voor 2018. Wij hebben de mooiste modellen in ons assortiment, of je nou fanatiek ijshockeyer bent of je voor wilt bereiden op het natuurijs van komend seizoen.

Lees verder

Copyright © 2016 Magento. All rights reserved.