Kunstrijden

Producten 1-24 van 201

12 24 36
  1. MK Silvertest
    MK Silvertest
    € 199,95 € 74,99
  2. Risport RF 1 Schoenen
    Risport RF 1 Schoenen
    € 369,95 € 224,95

Producten 1-24 van 201

12 24 36

Ben je op zoek naar de beste kunstschaatsen?

Op het gebied Kunstschaatsen of kunstrijden is Oomssport is de grootste specialist van de Benelux. Wij hebben het complete assortiment voor de liefhebber. We hebben verschillende exclusieve merken bij Oomssport Den Haag en Leiden met een goede prijs kwaliteitsverhouding. O.a. Risport, Edea, MK Mitchel & King, John Wilson, Graf, Head, CCM, Jackson, Jerry’s, Mondor, Primavera, Harry’s Horse, Wij onderscheiden ons met een groot assortiment, kopen? 

Hoe zet ik de kunstschaats beschermers in elkaar?

Tip, Kijk ook naar ons You Tube vlog over het in elkaar zetten van de kunstschaatsbeschermers, zie You Tube kanaal van Oomssport.

Hoe rijg ik de veters in mijn kunstschaatsen?

Tip, Kijk ook naar ons You Tube vlog over het inrijgen van de kunstschaatsveters, zie You Tube kanaal van Oomssport.

Bij Oomssport worden alle nieuwe schaatsen altijd geslepen afgeleverd!

Kunstschaatsen kopen. Voor een scherpe prijs, volledig aanbod en door ons standaard gratis vakkundig geslepen dus klaar voor gebruik. Of u de schaatsen in de winkel koopt of via de webshop, de schaatsen worden altijd geslepen en gebruiksklaar afgeleverd!

Waar kan ik kunstschaatsen kopen?

Kom langs in één van de echte winkels in Den Haag en Leiden of veilig en snel online bij Oomssport.nl, Oomssport.com. Bestel nu met Ideal, creditcard of Paypal bij Oomssport de schaats en skeeler specialist sinds 1959...

YouTube - Oomssport kanaal

Tip: Volg ons en kijk ook naar ons Oomssport kanaal op YouTube, daar hebben we een serie vlogs met tips voor de schaats, skate en skeeler sport.

Copyright © 2016 Magento. All rights reserved.