Schaatsen

Ben je op zoek naar goede kunstschaatsen?

Op het gebied van kunstschaatsen of kunstrijden op de schaats is Oomssport de grootste kunstschaats specialist van de Benelux. Wij hebben het complete assortiment voor de wedstrijdrijder en de liefhebber. Twee echte winkels in Den Haag en Leiden of bestel veilig en snel bij oomssport.nl

Groot assortiment!

Kunstschaatsen is een opkomende tak van sport, daarom hebben wij een groot assortiment, voor zowel de professionele schaatser als de recreant. Zo hebben we kunstschaatsen met een kunststof en softboot schoen voor de beginnende schaatser en de lederen schoenen voor de gevorderde schaatser. Ons assortiment bestaat uit de merken Edea, Risport, Graf, Head en CCM. De kunstrijschaatsen heeft Oomssport voor mannen en vrouwen en kunstschaatsen in de kleuren wit, zwart en crème.

Hoe moeten de kunstschaats schoenen zitten?

Bij kinderen kan je kunstschaats wel iets op de groei kopen maar niet te veel. Bij een te grote schoen kunnen ze niet meer overweg met de puntjes. Aan de achterkant van de schoen (tenen tegen de voorkant, gaan staan en knie buigen, dan kan je achter de hiel kijken hoeveel ruimte er nog in de schoen is.) mag maximaal anderhalve vinger ruimte overblijven. Een halve vinger is precies pas een 1 vinger is standaard voor kinderen bij het kopen van de schoen. Bij volwassenen mag de schoen nauw aansluiten. De ruimte bij de hiel mag heel miniem zijn. Verder moet de schoen goed aansluiten om de enkel. Niet te veel ruimte tussen de schoen en de enkel. Bij de voorvoet moet de schoen goed aansluiten maar mag niet knellen.

Bij Oomssport worden alle nieuwe schaatsen altijd geslepen afgeleverd!

Kunstschaatsen kopen. Voor een scherpe prijs, volledig aanbod en door ons standaard gratis vakkundig geslepen dus klaar voor gebruik. Of u de schaatsen in de winkel koopt of via de webshop, de schaatsen worden altijd geslepen en gebruiksklaar afgeleverd!

Waar kan ik kunstschaatsen kopen?

Kom langs in één van de echte winkels in Den Haag en Leiden of veilig en snel online bij Oomssport.nl, Oomssport.com. Bestel nu met Ideal, creditcard of Paypal bij Oomssport de schaats en skeeler specialist sinds 1959...

YouTube - Oomssport kanaal

Tip: Volg ons en kijk ook naar ons Oomssport kanaal op YouTube, daar hebben we een serie vlogs met tips voor de schaats, skate en skeeler sport.

Copyright © 2016 Magento. All rights reserved.