Broeken

Ben je op zoek naar de beste schaatsbroek of schaats salopette?

Op het gebied van schaatsbroeken of een sportbroek is Oomssport een echte specialist. Wij hebben het complete assortiment voor de wedstrijdrijder en de liefhebber. Schaatsbroek kopen? We hebben verschillende merken. O.a. Craft, Hunter, Odlo, Asics, Reewin, Rogelli. Schaats thermo broek met schouderbanden, Trainingsbroek, joggingbroek, salopet, salopette, tight evt. met windstopper of snijvaste stukken op het scheenbeen van de schaats broek, met een goede prijs kwaliteitsverhouding.

Schaatsbroek voor kinderen

Ook voor kinderen hebben we de perfecte kinder schaatsbroek en schaast salopette, of een compleet set van een schaatsbroek met een bijpassende schaatsjack. Voor de kinderen hebben wij ook Thermo onderkleding voor onder het schaatspak.

Compleet set schaats en trainingspak.

Ben je op zoek naar een schaats of trainings pak dan ben je bij Oomssport op het juiste adres, Wij hebben vele schaats en trainingsjacks die goed combineren met een schaatsbroek. Schaatsjacks van Craft, Odlo en Oomssport die goed ademen en daardoor zeer functioneel zijn voor het sporten. 

Kunnen schaatsjacks ook voor andere sporten gebruikt worden.

Ja de schaatsjacks die wij bij Oomssport verkopen kunnen ook goed gebruikt worden voor andere sporten, zoals hardlopen, fietsen en langlaufen.

Custom made schaatspak naar jouw wensen?

Kan je niet kiezen of heb je speciale wensen? Oomssport kan ook schaats broeken of schaatspakken laten maken met clubkleuren, vereniging kleur met naam of bedrijfslogo. Helemaal custom made, zelf ontwerpen. Je zegt het maar…..U vraagt, wij draaien.

Copyright © 2016 Magento. All rights reserved.