Schaatsen

Ben je op zoek naar een paar langebaanschaatsen en een paar noren?

Op het gebied van langebaan schaatsen of noren is Oomssport een echte langebaan specialist. Wij hebben het complete assortiment voor de wedstrijdrijder en de liefhebber, dames, heren en kinderen.

Noren, of langebaan schaatsen, hebben wij van de toonaangevende merken, Viking, Zandstra, Maple en Bont. Ons uitgebreide assortiment varieert van de combinoor en de vaste schaats voor de beginnende schaatser, de klapschaats voor de meer gevorderde schaatser en de kluunschaats voor de rijder op natuurijs.

Mogen schaatsen op de groei gekocht worden?

Schaatsen moeten niet op de groei worden gekocht. Te grote schaatsen zorgen voor schuivende voeten en dus voor blaren. Bovendien geven ze te weinig steun. In het algemeen kan worden gezegd dat een schaats een maat kleiner mag zijn dan de schoenmaat die u gewend bent. Dit verhaal geldt overigens alleen voor leren schoenen; kunststof schoenen lopen immers niet uit.

Hoe moet een schaatsschoen zitten?

Iets teveel ruimte in een schoen kan nog worden opgevangen door een dubbele sok te dragen, maar te krappe schoenen moet u zeker vermijden. Een ‘verkrampte’ voet kan uiteindelijk pijn kan opleveren en de bloedtoevoer hinderen. Let er bovendien op dat u voeten bij inspanning een beetje uitzetten.

Bij Oomssport worden alle nieuwe schaatsen altijd geslepen afgeleverd!

Langebaan schaatsen kopen. Voor een scherpe prijs, volledig aanbod en door ons standaard gratis vakkundig geslepen dus klaar voor gebruik. Of u de schaatsen in de winkel koopt of via de webshop, de schaatsen worden altijd gratis geslepen en gebruiksklaar afgeleverd!

Waar kan ik beste langebaan schaatsen kopen?

Kom langs in één van de echte winkels in Den Haag en Leiden of veilig en snel online bij Oomssport.nl, Oomssport.com. Bestel nu met Ideal, creditcard of Paypal bij Oomssport de schaats en skeeler specialist sinds 1959...Alle nieuwe schaatsen worden gratis geslepen afgeleverd. Vakkundige service en montage…

YouTube - Oomssport kanaal

Tip: Volg ons en kijk ook naar ons Oomssport kanaal op YouTube, daar hebben we een serie vlogs met tips voor de schaats, skate en skeeler sport.

Copyright © 2016 Magento. All rights reserved.