Jackson

Oomssport is door Jackson gecertificeerd als Authorised Premium dealer.

Hiermee voldoen wij aan alle hoge kwaliteitseisen die Jackson stelt aan haar Authorised Premium dealers.
Zo ben je als klant altijd verzekerd van het juiste advies, kennis van de Jackson producten en een groot en compleet assortiment Jackson producten. Ook op het gebied van montage, service en garantie kan je het beste terecht bij een Authorised Premium dealer.

Oomsport heeft het grootste Jackson assortiment van de Benelux.

Jackson kunstschaatsen is een exclusief merk en verkrijgbaar bij de twee echte winkels van Oomssport Den Haag en - Leiden. Jackson schaatsen is in Nederland en België hét kunstschaats merk met een goede prijs kwaliteitsverhouding. Jackson heeft verschillende lijnen, zodat er voor iedere kunstschaatser een perfect passend model te koop is. Binnen de verschillende lijnen zijn er meerdere modellen beschikbaar. Het verschil tussen de modellen zit vooral in de hardheid en comfort van de schoen. O.a. Jackson Mystique, Elite, Glacier, Freestyle. Altijd hebben we verschillende aanbiedingen voor Jackson kunstschaatsen.

Worden nieuwe Jackson schaatsen bij Oomssport altijd geslepen afgeleverd?

Ja, nieuwe schaasten zijn nooit fabrieks geslepen, ze worden bij Oomssport altijd gratis geslepen afgeleverd. Of u de schaatsen in de winkel koopt of via de webshop de schaatsen worden altijd geslepen en gebruiksklaar afgeleverd!

Wil je een paar Jackson kunstschaatsen kopen?

Altijd voor een scherpe prijs. Onder andere: Jackson kunstschaats, Jackson rolschaats, Jackson spinner, Jackson beschermers. Kopen?
Kom langs bij Oomssport Den haag en Leiden in de echte winkels of veilig en snel in de webshop. In de online shop Oomssport.nl en Oomssport.com kunt u terecht voor het volledige aanbod aan Jackson schaatsen. Jackson schaatsen koop je gemakkelijk online bij Oomssport.nl. Snel en gratis verzonden! Betalen kan veilig met Creditcard, iDeal of Paypal. Snelle bezorging.

Oomssport klantenservice.

Heb je nog vragen? Neem gerust contact met onze klantenservice op of kom langs in een van onze vestigingen. Oomssport schaats en skeelerspecialist sinds 1959. Voor vakkundige service en montage....

YouTube - Oomssport kanaal.

Tip: Volg ons en kijk ook naar ons Oomssport kanaal op YouTube daar vind u een serie vlogs met tips voor de kunstschaats sport.

Copyright © 2016 Magento. All rights reserved.