Filteren

Merken

Oomssport is door een groot aantal merken gecertificeerd als Authorised Premium dealer.

Hiermee voldoen wij aan alle hoge kwaliteitseisen die worden gesteld aan haar Authorised Premium dealers.
Zo ben je als klant altijd verzekerd van het juiste advies, kennis van de producten en een groot en compleet assortiment producten. Ook op het gebied van montage, service en garantie kan je het beste terecht bij een Authorised Premium dealer.

Oomsport heeft het grootste schaats en skeelers assortiment van de Benelux.

Bij Oomssport Den haag en Leiden, echte winkels of de webshop kunt u terecht voor ons uitgebreid assortiment van meer dan 25.000 schaats-, skates-, kleding, artikelen en accessoires. O.a. Noren schaatsen, klapschaatsen, kluun schaasten, ijshockey schaatsen, kunstschaatsen short trackschaatsen, skeelers, inline skates bescherming of helm. Oomssport heeft toonaangevende schaats, skate en skeeler merken. Voor een scherpe prijs en snelle bezorging.

Worden nieuwe schaatsen bij Oomssport altijd geslepen afgeleverd?

Ja, nieuwe schaatsen worden bij Oomssport altijd geslepen afgeleverd. Of u de schaatsen in de winkel koopt of via de webshop de schaatsen worden altijd geslepen en gebruiksklaar afgeleverd!

Wil je een paar inline skates, schaatsen of skeelers kopen?

Altijd voor een scherpe prijs. Bestel nu veilig met Ideal of credit card bij Oomssport de schaats en skeeler specialist sinds 1959.
Kom langs bij Oomssport Den haag en Leiden in de echte winkels of veilig en snel in de webshop. In de online shop Oomssport.nl en Oomssport.com kunt u terecht voor het volledige aanbod aan schaatsen. Schaatsen, skeelers en skates koop je gemakkelijk online bij Oomssport.nl. Snel en gratis verzonden!

YouTube - Oomssport kanaal

Tip: Volg ons en kijk ook naar ons Oomssport kanaal op YouTube, daar hebben we een serie vlogs met tips voor de schaats, skate en skeeler sport.

Copyright © 2016 Magento. All rights reserved.