Ribcap

2 producten

12 24 36
  1. Ribcap Jackson Kids
    Ribcap Jackson Kids
    € 63,95 € 24,95
  2. Ribcap Bjork Kids
    Ribcap Bjork Kids
    € 63,95 € 24,95

2 producten

12 24 36

Ben je op zoek naar Ribcap beschermende muts?

Dan ben je bij Oomssport op het juiste adres. Ribcap heeft de verwarmende eigenschappen en het comfort van een gewone muts en is moeilijk van een echte muts te onderscheiden. Ribcap heeft een geïntegreerd protectiemateriaal Structure met schokabsorberende eigenschappen waarmee de kans op verwondingen aan het hoofd afnemen. De Ribcap is 100% ademend en erg licht (180-210 gram). De Ribcap is trendy, lifestyle en cool en heeft in Zwitserland een prijs gewonnen voor beste design. Ribcap wordt gebruikt door schaatsers, kunstschaatsers, skaters, skateboarders, snowboarders, skiërs, mountainbikers, Ribcap is onder meer bekend van 'Sterren dansen op het ijs'.

Ripcab voor volwassen en kinderen.

Ribcap voor volwassenen zijn de modellen, Lenny, Reed, Iggy en Fox pro

Ribcap voor kinderen zijn de modellen: Bjork en de Jackson.

Wil je Ribcap essentials artikelen kopen?

Altijd voor een scherpe prijs. Kom langs bij Oomssport Den haag en Leiden in de echte winkels of veilig en snel in de webshop. Oomssport is de online Ribcap shop! In de online shop Oomssport.nl en Oomssport.com kunt u terecht voor het volledige aanbod aan Ribcap artikelen. Ribcap mutsen koop je gemakkelijk online bij Oomssport.nl. Snel en gratis verzonden! Betalen kan veilig met Creditcard, iDeal of Paypal. Snelle bezorging.

Oomssport Klantenservice.

Heb je nog vragen? Neem gerust contact met onze klantenservice op of kom langs in een van onze vestigingen. Oomssport schaats en skeelerspecialist sinds 1959. Voor vakkundige service en montage....

YouTube - Oomssport kanaal.

Tip: Volg ons en kijk ook naar ons Oomssport kanaal op YouTube daar vind u een serie vlogs met tips voor de schaats sport, het slijpen en onderhoud van de schaatsijzers.

Copyright © 2016 Magento. All rights reserved.