Accessoires

Natuurijs accessoires kopen

Het vriest dat het kraakt. De sloten en meren zijn bevroren. We gaan schaatsen op buitenijs. Een echte natuurijsschaatser kan niet zonder de juiste natuurijs schaatsuitrusting. Wij hebben dan ook een breed assortiment aan winsterschaatskleding, natuurijsschaatsen en natuurijs accessoires in onze winkel en natuurlijk online. Of u nu opzoek bent naar de juiste kleding of accessoires voor het bovenlichaam, onderlichaam, handen en voeten of uw hoofd, bij ons bent u aan het juiste adres. Gaat u naar de Weisensee of naar Falun in Zweden voor uw buitenijs schaatservaring dan komen deze artikelen uiteraard ook goed van pas.

Nieuwste collectie schaatskleding voor natuurijs.Er zijn vele soorten wielerkleding, die elk geschikt zijn voor een bepaald lichaamsdeel, of weer type. Wij hebben altijd de nieuwste collectie schaatskleding in onze winkel en online. Hierdoor rijdt u altijd in de mooiste outfits van de meest hoogwaardige kwaliteit. Om goed beslagen ten ijs te komen dragen we meerdere vochtregulerende kleding lagen. Wij hebben het in ons assortiment en u besteld het snel en eenvoudig bij ons online of in de winkel.

Natuurijs schaatshelm en skibril voor natuurijs.In ons assortiment hebben we een groot assortiment schaatshelmen van de merken Marchese, Viking, Casco, Apogee en Cadomotus. De skibrillen hebben we van de merken Oakley en Sinner.

Accessoires voor de natuurijs schaatstocht Welk merk schaats accessoire u ook zoekt, wij hebben het in ons assortiment en  allemaal aanwezig in onze grote collectie. Bekijk bijvoorbeeld eens de verschillende soorten IJsprikkers, lippenbalsem, , neopreen overschoenen, schaatsbeschermers, Freeskate antislip schoen, handige slijpbeugels voor uw kluunschaatsen. Antiblaren sokjes, snijvaste enkelsokken of snijvaste scheen knie beschermers. Om uw vochtregulerende kleding in topconditie te houden hebben wij Nikwax wasmiddel voor technische ademende kleding

Accessoires voor kluunschaatsenDe meest ideale schaatsen voor uw buitenijs schaatstocht zijn een paar kluunschaatsen van Salomon of Viking. Oomssport heeft hier de accessoires voor die u nodig heeft. Freeskate speedwedge, nieuwe veters voor uw Salomon schaatsschoenen, zooltjes voor in uw Salomon schaatsen, losse bindingen, schaatsvet.

Copyright © 2016 Magento. All rights reserved.