Kunstschaatsen

1 product

12 24 36

1 product

12 24 36

Kunstschaatsen kopen?

Op het gebied van kunstschaatsen is Oomssport een echte schaats specialist. Met meer dan 25.000 schaats- en skeeler artikelen op voorraad onderscheiden wij ons met het complete en grootste assortiment kunstschaatsen voor de natuurijs kunstschaatser tot wedstrijd kunst schaatser en voor mannen, vrouwen en kinderen. We hebben verschillende exclusieve merken bij Oomssport Den Haag en Leiden met een goede prijs kwaliteitsverhouding. O.a. Edea, Risport, Graf, Head, Wifa, Jackson, Kunstschaatsen kopen? Bestel nu jouw kunstschaatsen en beschermers online op Oomssport.nl. en Oomssport .be. Betalen kan veilig met Creditcard of iDeal. Snelle bezorging. 

Bij Oomssport worden alle nieuwe schaatsen altijd geslepen afgeleverd!

Kunstschaatsen kopen. Voor een scherpe prijs, volledig aanbod. Nieuwe schaatsen zijn nooit fabrieks gelepen, daarom worden alle nieuwe schaatsen bij Oomssport door ons standaard gratis vakkundig geslepen afgeleverd dus klaar voor gebruik. Of u de schaatsen in de winkel koopt of via de webshop, de schaatsen worden altijd gratis geslepen en gebruiksklaar afgeleverd!

Waar kan ik beste Kunstschaatsen kopen?

Kom langs in één van de echte winkels in Den Haag en Leiden of veilig en snel online bij Oomssport.nl, Oomssport.com. Bestel nu met Ideal, creditcard of Paypal bij Oomssport de schaats en skeeler specialist sinds 1959...Alle nieuwe schaatsen worden gratis geslepen afgeleverd. Vakkundige service en montage…

Stel een vraag aan één van onze schaatsexperts.

Heb je nog vragen? Neem gerust contact met ons op of kom langs in een van onze vestigingen. Oomssport is er voor schaatsers, door schaatsers, waar u ook gaat schaatsen wij hebben voor u het juiste advies. Oomssport schaats en kunstschaats specialist sinds 1959. Vakkundige service, slijpen, en montage….

YouTube - Oomssport kanaal.

Tip: Volg ons en kijk ook naar ons Oomssport kanaal op YouTube, daar hebben we een serie vlogs met tips voor de schaats, skate en skeeler sport.

Copyright © 2016 Magento. All rights reserved.