Onderhoud schaatsen

Schaatsen slijpen? Veren vervangen?

Oomssport is de specialist op het gebied van al uw schaatsen. Al vanaf 1959 is Oomssport de schaats en skeelerspecialist van Den Haag en Leiden. Op het gebied van schaatsen slijpen geniet Oomssport van landelijke bekendheid, waardoor vele schaatstoppers Oomssport weten te vinden. Alle type schaatsen worden vakkundig geslepen. In onze werkplaats kunnen we de meest voorkomende reparaties aan uw schaatsen uitvoeren.

Met onze professionele rondingsmachines slijpen we vrijwel iedere gewenste ronding in uw langebaan en shorttrack schaatsijzers. Voor hockeyschaatsen hebben we zelfs een computergestuurde model slijpmachine. Kunstschaatsen slijpen we tot de punt. Machinaal of met de hand naslijpen en polijsten van uw schaatsijzers, bij Oomssport draaien wij onze hand er niet voor om.

 

Kan ik wachten op schaatsen slijpen?

Kunstschaatsen slijpen recreatief: Ja daar kunt u op wachten.

Kunstschaatsen slijpen professioneel, slijpen tot de punt en slijpen professioneel + polijsten: Daar kunt u niet op wachten. Wij verzoeken u om een afspraak te maken.

Hockey schaatsen slijpen: Ja daar kunt u op wachten.

Hockey schaatsen model slijpen: Daar kunt u niet op wachten. Wij verzoeken u om een afspraak te maken.

Noren slijpen: Ja daar kunt u op wachten indien het geen special staal is dan moeten de schaatsen gepolijst worden.

Noren ronden en slijpen: Daar kunt u niet op wachten. Wij verzoeken u om de schaatsen na de training in te leveren dan staan ze voor de volgende training piekfijn voor u klaar.

Noren polijsten: Daar kunt u niet op wachten. Wij verzoeken u om de schaatsen na de training in te leveren dan staan ze voor de volgende training piekfijn voor u klaar. Wij adviseren u om schaatsijzers, met een hardere staalkwaliteit, altijd te laten polijsten.

Noren ronden en polijsten: Daar kunt u niet op wachten. Wij verzoeken u om de schaatsen na de training in te leveren dan staan ze voor de volgende training piekfijn voor u klaar. Wij adviseren u om hardere schaats ijzers altijd te laten polijsten.

Schaatsen opsturen om te laten slijpen

De vertrouwde slijp service van Oomssport, U rekent het schaatsen slijpen af in de webshop Oomssport.nl inclusief retour verzendkosten. De bestelbon voegt u toe in de doos met de schaatsen. U stuurt de schaatsen op naar Oomssport Den Haag en wij slijpen uw schaatsen met uiterste precisie zoals u al vanaf 1959 van ons gewend bent. Wij sturen uw schaatsen zoveel mogelijk dezelfde dag als dat wij de schaatsen ontvangen met TNT naar u retour. De Post NL haal en breng service verzorgd voor Oomssport de verzending.

Copyright © 2016 Magento. All rights reserved.