Fila

Oomssport is door Fila gecertificeerd als Authorised Premium dealer.

Hiermee voldoen wij aan alle hoge kwaliteitseisen die Fila stelt aan haar Authorised Premium dealers. 
Zo ben je als klant altijd verzekerd van het juiste advies, kennis van de Fila producten en een groot en compleet assortiment Fila producten. Ook op het gebied van service en garantie kan je het beste terecht bij een Authorised Premium dealer.

Oomsport heeft het Fila grootste assortiment van de Benelux. 

Bij Oomssport Den haag en Leiden, echte winkels of de webshop kunt u terecht voor ons uitgebreid assortiment en accessoires aan Fila skates. O.a. Fila wizy verstelbare kinder skate, Wizzy-Ice verstelbare kinderschaatsen. FM 100, plume, primo xt, x-wrap, master, Wizzy, pols, knie, elleboog bescherming of helm, Fila is in Nederland en België hét schaats, skate en skeeler merk. Voor een scherpe prijs en snelle bezorging.

Worden nieuwe Fila schaatsen bij Oomssport altijd geslepen afgeleverd?

Ja, nieuwe schaatsen worden bij Oomssport altijd geslepen afgeleverd. Of u de schaatsen in de winkel koopt of via de webshop de schaatsen worden altijd geslepen en gebruiksklaar afgeleverd!

Wil je een paar Fila skates schaatsen, skeelers of kunstschaatsen kopen?

Altijd voor een scherpe prijs. Bestel nu veilig met Ideal of credit card bij Oomssport de schaats en skeeler specialist sinds 1959.
Kom langs bij Oomssport Den haag en Leiden in de echte winkels of veilig en snel in de webshop. In de online shop Oomssport.nl en Oomssport.com kunt u terecht voor het volledige aanbod aan Fila schaatsen. Fila schaatsen, skeelers en skates koop je gemakkelijk online bij Oomssport.nl. Snel en gratis verzonden!

You Tube - Oomssport kanaal

Tip: Volg ons en kijk ook naar ons Oomssport kanaal op YouTube, daar hebben we een serie vlogs met tips voor de schaats, skate en skeeler sport.

Copyright © 2016 Magento. All rights reserved.