K2 Skates

6 producten

12 24 36

6 producten

12 24 36

Oomssport is door K2 gecertificeerd als Authorised Premium dealer.

Oomssport is uw K2 Authorised Premium dealer. Hiermee voldoet Oomssport aan alle hoge kwaliteitseisen die K2 stelt aan haar Authorised Premium dealers. Zo ben je als klant altijd verzekerd van het juiste advies, kennis van de K2 producten en een groot en compleet assortiment K2 producten. Ook op het gebied van montage, service en garantie kan je het terecht bij een Authorised Premium dealer. Oomssport heeft het grootste assortiment van de Benelux.

Oomsport heeft het grootste K2 skate assortiment van de Benelux. 

Oomssport onderscheid zich in een groot assortiment en voorraad K2 producten.  O.a. K2, Alexis,,Boa, Fitness, Tour, Charm, X pro, verstelbare kinder skate, verstelbare kinder schaats, verstelbare noor. Radical, VO2, Athena, pols, knie, elleboog bescherming of een helm, K2 is hét skate en skeeler merk. Verschillende aanbiedingen voor K2. Snel en gratis verzonden! K2 skates kopen? Bij Oomssport Den haag en Leiden echte winkels of de webshop kunt u terecht voor ons uitgebreid assortiment en accessoires aan K2 skates.

Worden nieuwe schaatsen bij Oomssport altijd geslepen afgeleverd?

Ja, nieuwe schaatsen zijn nooit fabrieks geslepen, ze worden bij Oomssport altijd gratis geslepen afgeleverd, dus klaar voor gebruik. Of u de schaatsen in de winkel koopt of via de webshop de schaatsen worden altijd geslepen en gebruiksklaar afgeleverd!

Wil je een paar K2 skates en K2 beschermmateriaal kopen?

Kom langs in één van onze winkels in Den Haag en Leiden of K2 inline skates en skeelers koop je gemakkelijk online bij Oomssport.nl en Oomssport.com. Verschillende aanbiedingen voor K2. Snel en gratis verzonden! K2 kopen? Voor een scherpe prijs en snelle bezorging. Bestel nu veilig met Ideal, credit card of Paypal bij Oomssport de schaats en skeeler specialist sinds 1959 voor vakundig slijpen, montage en service.

Oomssport klantenservice.

Heb je nog vragen? Neem gerust contact met onze klantenservice op of kom langs in een van onze vestigingen. Oomssport schaats en skeelerspecialist sinds 1959. Voor vakkundige service en montage....

YouTube - Oomssport kanaal

Tip: Volg ons en kijk ook naar ons Oomssport kanaal op YouTube, daar hebben we een serie vlogs met tips voor de IJshockey schaats, skate en skeeler sport.

Copyright © 2016 Magento. All rights reserved.