Luigino

8 producten

12 24 36

8 producten

12 24 36

Oomssport uw Authorised Luigino  Premium Specialist dealer.

Oomssport is door Luigino gecertificeerd als Authorised Premium Specialist Dealer. Hiermee voldoen wij aan alle hoge kwaliteitseisen die Luigino  stelt aan haar Premium Specialist Dealers. Zo ben je als klant altijd verzekerd van het juiste advies, kennis van de Luigino  producten en een groot en compleet assortiment Luigino producten zoals schaatsen, klapschaatsen, skeelers en accessoires. Ook voor montage, service en garantie kan je het beste terecht bij een Luigino Authorized Dealer. Oomssport heeft het grootste assortiment van de Benelux.

Grootste Luigino assortiment en accessoires van de Benelux.

Oomssport onderscheid zich in een groot assortiment en voorraad van Luigino  producten O.a. Luigino Strut, Luigino Challenge, Luigino Bolt en de verstelbare kinder skeeler, kids adjustable vele onderdelen en acccessoires. Sommige modellen zijn met behulp van warmte vervormbaar, deze kunnen in ons unieke press-fit systeem. Verschillende aanbiedingen voor Luigino skeelers. Snel en gratis verzonden! Luigino schaatsen vakkundig monteren en professioneel schaatsen slijpen. 

Bij Oomssport worden alle nieuwe schaatsen altijd geslepen afgeleverd!

 Ja, nieuwe schaatsen zijn nooit fabrieks geslepen, ze worden bij Oomssport door ons standaard gratis vakkundig geslepen dus klaar voor gebruik. Of u de schaatsen in de winkel koopt of via de webshop, de schaatsen worden altijd geslepen en gebruiksklaar afgeleverd!

Waar kan ik Luigino schaatsen kopen?

Luigino schaatsen kopen. Voor een scherpe prijs, volledig aanbod. Kom langs in één van de echte Oomssport winkels in Den Haag en Leiden of veilig en snel online bij Oomssport.nl, Oomssport.com. Bestel nu met Ideal, creditcard of Paypal bij Oomssport de schaats en skeeler specialist sinds 1959...

YouTube - Oomssport kanaal.

Tip: Volg ons en kijk ook naar ons Oomssport kanaal op YouTube, daar hebben we een serie vlogs met tips voor de schaats, skate en skeeler sport.

Copyright © 2016 Magento. All rights reserved.