Viking

Producten 1-24 van 78

12 24 36

Producten 1-24 van 78

12 24 36

Oomssport uw Authorised Viking Premium Specialist dealer.

Oomssport is door Viking gecertificeerd als Authorised Premium Specialist Dealer. Hiermee voldoen wij aan alle hoge kwaliteitseisen die Viking stelt aan haar Premium Specialist Dealers. Zo ben je als klant altijd verzekerd van het juiste advies, kennis van de Viking producten en een groot en compleet assortiment Viking producten zoals schaatsen, klapschaatsen, slijpartikelen en accessoires. Ook voor montage, service en garantie kan je het beste terecht bij een Viking Authorized Dealer. Oomssport heeft het grootste assortiment van de Benelux.

Grootste Viking assortiment en accessoires van de Benelux.

Oomssport onderscheid zich in een groot assortiment en voorraad van Viking producten O.a. Softboot noren, Click noor, Combi, Basic, Multi unlinited verstelbare kinder schaats, Multi verstelbare kinder noor, multi, Eclips, Marathon, Gold, Sapphire, Icon, Silver, speciaal, 2005, Nagano, klapschaats, custom made. en vele onderdelen en acccessoires. Sommige modellen zijn met behulp van warmte vervormbaar, deze kunnen in ons unieke press-fit systeem. Verschillende aanbiedingen voor Viking schaatsen. Snel en gratis verzonden! Viking schaatsen vakkundig monteren en professioneel schaatsen slijpen. 

Bij Oomssport worden alle nieuwe schaatsen altijd geslepen afgeleverd!

Viking schaatsen zijn nooit fabrieks geslepen, de schaatsen worden door Oomssport standaard gratis vakkundig geslepen dus klaar voor gebruik. Of u de schaatsen in de winkel koopt of via de webshop, de schaatsen worden altijd geslepen en gebruiksklaar afgeleverd!

Waar kan ik viking schaatsen kopen?

Kom langs in één van de echte winkels in Den Haag en Leiden of veilig en snel online bij Oomssport.nl, Oomssport.com. Bestel nu met Ideal, creditcard of Paypal bij Oomssport de schaats en skeeler specialist sinds 1959...

Stel een vraag aan onze schaatsexperts.

Heb je nog vragen? Neem gerust contact met onze klantenservice op of kom langs in een van onze vestigingen. Oomssport schaats en skeelerspecialist sinds 1959. Voor vakkundige service en montage....

YouTube - Oomssport kanaal.

Tip: Volg ons en kijk ook naar ons Oomssport kanaal op YouTube, daar hebben we een serie vlogs met tips voor de schaats, skate en skeeler sport.

Copyright © 2016 Magento. All rights reserved.