Outlet

Producten 1-24 van 154

12 24 36

Outlet Sale, scherpe prijzen bij Oomssport!

Op het gebied van schaats aanbiedingen of sale artikelen is Oomssport een echte aanrader. Wij hebben het complete assortiment voor de schaatsers met vele speciale aanbiedingen. We hebben verschillende exclusieve merken in de Sale bij Oomssport Den Haag en Leiden met een zeer goede prijs kwaliteits verhouding. O.a. Bauer, CCM Viking, Bont, Zandstra, Hunter, Craft, Nijdam, Salomon, Freeskate. Van Easy Glider voor de kinderen tot professionele schaatser.

Waar kan ik de Outlet artikelen kopen?

Wij onderscheiden ons met een groot assortiment schaatsen tegen scherpe meeneem prijzen en vele kortingen, kopen? Kom langs in één van de echte winkels in Den Haag en Leiden of veilig en snel bij de webshop Oomssport.nl. Bestel nu jouw favoriete schaats artikelen online op Oomssport.nl en Oomssport .com met korting. Oomssport sinds 1959.

Worden alle nieuwe schaatsen geslepen afgeleverd?

Ja. alle nieuwe schaatsen die zowel in de winkels verkocht worden als de schaatsen die in de webshop verkocht worden. Alle nieuwe schaatsen die in de Sale zijn worden ook gratis geslepen afgeleverd. Vakkundige service en montage…

Copyright © 2016 Magento. All rights reserved.