Powerbar Gekoelde Sportdrank

Dit product is op dit moment niet leverbaar. Meer informatie over de voorraad status? Mail naar klantenservice@oomssport.nl of bel naar 070 - 329 8811.

Bestel voor 23:00 en uw pakket wordt maandag verzonden!

Beschrijving van de Powerbar Gekoelde Sportdrank

Deze Powerbar Isotone Sportdrank en dorstlesser voor iedere actieve sporter! In handige 0,5 liter fles met handige “bidon” dop voor- tijdens en na het sporten. Powerbar Isoactive Isotone Sportdrank is gemakkelijk op te nemen door de isotone samenstelling en unieke elektrolytenmix met C2MAX: speciale koolhydratenmix van glucose-fructose met 5 elektrolyten in de verhouding zoals je die met transpireren verliest (natrium, chloride, kalium, magnesium en calcium) geen kunstmatige kleur- en smaakstoffen en geen conserveringsmiddelen

Powerbar Isoactive Isotone Sportdrank bevat een speciale verhouding van glucose en fructose bronnen. Regelmatig geconsumeerd tijdens de training, kan deze mix de hoeveelheid energie die naar de spieren gaat, verhogen met maar liefst 55%. Geschikt voor alle sporten en er zijn geen kunstmatige kleur- en smaakstoffen en geen conserveringsmiddelen verwerkt. 

Specificaties van Powerbar Gekoelde Sportdrank

Merk
Powerbar

Beoordelingen

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Powerbar Gekoelde Sportdrank
Uw waardering
Copyright © 2016 Magento. All rights reserved.