Slijpmateriaal voor shorttrack

Shorttrack accessoires om de ijzers te slijpen

Wilt u schaatsen slijpen? Hier kunt u slijpstenen kopen, en andere materialen!

Scherpe en goed geronde schaatsen zijn een must voor iedere schaatser. Het ronden, slijpen en polijsten van schaatsen is een vak apart. Bij Oomssport hebben wij alle spullen zodat u uw schaatsen perfect kan slijpen. Wij hebben merken als: Foss, Dito en Viking.

Bij Oomssport krijgt u vakkundig advies.

Bij Oomssport Den Haag en Leiden kunt u terecht voor vakkundig advies over de ronding en deze is individueel aan te passen. Wij meten de ronding met zeer nauwkeurige apparatuur. Na het ronden, slijpen wij de schaatsen met de hand af en worden ze gepolijst. Tevens controleren wij de schaatsen op andere punten. Hierbij kijken wij o.a. of het ijzer goed recht is, de veren van de klapschaatsen nog goed zijn en of het schanierpunt nog in orde is.

Wij hebben het grootste assortiment van de Benelux.

Ook kunt u bij ons terecht voor o.a. slijptafels, slijpstenen, polijstenen. Slijpstenen zijn er in veel verschillende varianten. De standaard slijpsteen heeft twee verschillende groftes in de steen waarbij de grove kant van de slijpsteen echt bedoelt is voor het slijpen en de minder grove kant van de slijpsteen meer richting polijsten gaat. Daarnaast bestaan er diamant slijpstenen speciaal bedoelt voor polijsten en nog vele andere varianten van slijpstenen zoals een sijpsteen driehoek met polijststicker.

Gratis slijpcursus.

Bij aanschaf van een slijptafel, kunt u bij ons terecht voor een gratis slijpcursus.

Kijk ook eens naar onze You Tube vlogs.

Op het Oomssport You Tube kanaal vindt je uitgebreide vlogs over het zelf schaatsen slijpen en onderhoud.

Copyright © 2016 Magento. All rights reserved.