Ijshockey

15 producten

12 24 36

15 producten

12 24 36

Wilt u Bauer ijshockeyschaatsen kopen?

Natuurlijk wanneer men het over Bauer schaatsen heeft denkt men direct aan de bekende ijshockeyschaats. Deze zijn iconisch en al jaren lang een van de meest bekende merken op dit vlak. Er zijn in totaal vijf types beschikbaar op dit moment. Het gaat daarbij om de:

  • Bauer Supreme

  • Bauer Vapor

  • Bauer Nexus

  • Bauer Prodigy

  • Bauer Flow (Softboot schaatsen in mannen en vrouwen pasvorm)

Waar het ene model meer kracht in zich herbergt is het andere model, de Vapor, echt een snelheidsmonster. Hiermee knal je over het ijs. Zoek je wat meer comfort? Dan is de Nexus het meest geschikte model Bauer schaats voor jou.

Bij Oomssport worden alle nieuwe ijshockeyschaatsen altijd geslepen afgeleverd!

IJshockeyschaatsen kopen. Voor een scherpe prijs, volledig aanbod. Nieuwe schaatsen zijn nooit fabrieks geslepen daarom worden bij Oomssport alle nieuwe schaatsen door ons standaard gratis vakkundig geslepen dus klaar voor gebruik. Of u de schaatsen nu in de winkel koopt of via de webshop, de schaatsen worden altijd geslepen en gebruiksklaar afgeleverd!

Waar kan ik ijshockeyschaatsen kopen?

Kom langs in één van de echte winkels in Den Haag en Leiden of veilig en snel online bij Oomssport.nl, Oomssport.com. Bestel nu met Ideal, creditcard of Paypal bij Oomssport de schaats en skeeler specialist sinds 1959.

YouTube - Oomssport kanaal

Tip: Volg ons en kijk ook naar ons Oomssport kanaal op YouTube, daar hebben we een serie vlogs met tips voor de schaats, skate en skeeler sport.

Copyright © 2016 Magento. All rights reserved.