IJshockeyschaatsen

Producten 1-24 van 67

Pagina
12 24 36

Producten 1-24 van 67

Pagina
12 24 36

Ben je op zoek naar een paar IJshockey schaatsen

Op het gebied van ijshockey schaats is Oomssport een echte specialist. Wij hebben het complete assortiment voor de recreant tot de fanatieke IJshockey schaatser. We hebben verschillende exclusieve merken bij Oomssport Den Haag en Leiden met een goede prijs kwaliteitsverhouding. O.a. Bauer, CCM Reebok, Graf, Head, Roces.

De ijshockey schaatsen zijn grofweg in vier categorieën te verdelen:

  • Verstelbare ijshockey schaatsen

  • Recreatieve ijshockey schaatsen

  • Semi-professionele ijshockey schaatsen

  • Professionele ijshockey schaatsen

Wij onderscheiden ons met een groot assortiment van ijshockey artikelen. Bestel nu jouw favoriete ijshockey schaatsen en accessoires online op Oomssport.nl. Betalen kan veilig met Creditcard of iDeal. Snelle bezorging. Heb je nog vragen? Neem gerust contact met ons op of kom langs in een van onze vestigingen. Oomssport schaats en skeelerspecialist sinds 1959. Vakkundige service, en montage.

Bij Oomssport worden alle nieuwe schaatsen altijd geslepen afgeleverd!

IJshockeyschaatsen kopen. Voor een scherpe prijs, volledig aanbod. Nieuwe schaatsen zijn nooit fabrieks geslepen daarom worden bij Oomssport alle nieuwe schaatsen door ons standaard gratis vakkundig geslepen dus klaar voor gebruik. Of u de schaatsen in de winkel koopt of via de webshop, de schaatsen worden altijd geslepen en gebruiksklaar afgeleverd!

Waar kan ik IJshockeyschaatsen kopen?

Kom langs in één van de echte winkels in Den Haag en Leiden of veilig en snel online bij Oomssport.nl, Oomssport.com. Bestel nu met Ideal, creditcard of Paypal bij Oomssport de schaats en skeeler specialist sinds 1959...

YouTube - Oomssport kanaal

Tip: Volg ons en kijk ook naar ons Oomssport kanaal op YouTube, daar hebben we een serie vlogs met tips voor de schaats, skate en skeeler sport.

Copyright © 2016 Magento. All rights reserved.