Complete kunstschaatsen

Wilt u kunstschaatsen kopen?

Dan ben je bij oomssport op het juiste adres. Bij Oomssport hebben wij een groot assortiment aan kunstschaatsen, voor zowel de professionele kunstschaatser als de recreant.

Bij Oomssport het grootste assortiment van de Benelux.

Zo hebben we kunstschaatsen met een kunststof en softboot schoen voor de beginnende schaatser en de lederen schoenen voor de gevorderde schaatser. Ons kunstschaats assortiment bestaat uit de merken Edea, Risport, Jackson, Graf, Head, Roces en CCM. Kunstrijschaatsen heeft Oomssport voor mannen, vrouwen en kinderen ons assortiment bestaat uit schaatsen in de kleuren wit, zwart en crème. Wij verkopen kunstschaatsen compleet met schoen en ijzer. Ook kunt u er voor kiezen om uw kunstrijschaatsen zelf samen te stellen, U heeft keuze uit verschillende kunstschaats schoenen in de kleuren wit, zwart en crème en verschillende kunsschaats ijzers.

Bij Oomssport worden alle nieuwe kunstschaatsen altijd geslepen afgeleverd!

Kunstschaatsen kopen. Voor een scherpe prijs, volledig aanbod. Nieuwe schaatsen zijn nooit fabrieks geslepen daarom worden bij Oomssport alle nieuwe schaatsen door ons standaard gratis vakkundig geslepen dus klaar voor gebruik. Of u de schaatsen in de winkel koopt of via de webshop, de schaatsen worden altijd geslepen en gebruiksklaar afgeleverd!

Waar kan ik kunstschaatsen kopen?

Kom langs in één van de echte winkels in Den Haag en Leiden of veilig en snel online bij Oomssport.nl, Oomssport.com. Bestel nu met Ideal, creditcard of Paypal bij Oomssport de schaats en skeeler specialist sinds 1959...

YouTube - Oomssport kanaal

Tip: Volg ons en kijk ook naar ons Oomssport kanaal op YouTube, daar hebben we een serie vlogs met tips voor de schaats, skate en skeeler sport.

Copyright © 2016 Magento. All rights reserved.