Ijzers

Ben je op zoek naar een paar kunstschaats ijzers?

Dan ben je bij Oomssport aan het juiste adres. Ook in kunstschaats ijzers heeft Oomssport keus voor beginners tot gevorderde kunstschaatsers. Naarmate de kunstschaats ijzers duurder worden krijgen ze een smaller loopvlak om beter op de kanten te kunnen rijden en grotere punten voor de sprongen.

Parabolic kunstschaats ijzers hebben in het midden een versmald loopvlak waardoor ze minder weerstand hebben op het ijs en makkelijker draaien.

Verschillende merken kunstschaats ijzers

Bij Oomssport verkopen wij online of in onze winkels in Den Haag en Leiden een grote range aan merken. Denk hierbij aan topmerken als Mitchel & King, John Wilson, Jackson Matrix Ultimate en Roces. Jouw gewenste merk of type kunstschaats hebben wij zeker op voorraad. Ben je niet helemaal zeker welk type kunstschaatsen het beste bij jou past? Kom dan eens langs in onze winkel en wij helpen je graag bij het uitzoeken van jouw paar. Ook kun je bij ons terecht voor ijzers, complete schaatsen en schoenen.

Bij Oomssport worden alle nieuwe kunstschaatsen altijd geslepen afgeleverd!

Kunstschaatsen en kunstschaats ijzers kopen. Voor een scherpe prijs, volledig aanbod. Nieuwe schaatsen zijn nooit fabrieks geslepen daarom worden bij Oomssport alle nieuwe schaatsen door ons standaard gratis vakkundig geslepen dus klaar voor gebruik. Of u de schaatsen in de winkel koopt of via de webshop, de schaatsen worden altijd geslepen en gebruiksklaar afgeleverd!

Waar kan ik Kunstschaatsen kopen?

Kom langs in één van de echte Oomssport winkels in Den Haag en Leiden of veilig en snel online bij Oomssport.nl, Oomssport.com. Bestel nu met Ideal, creditcard of Paypal bij Oomssport.

YouTube - Oomssport kanaal

Tip: Volg ons en kijk ook naar ons Oomssport kanaal op YouTube, daar hebben we een serie vlogs met tips voor de schaats, skate en skeeler sport.

Copyright © 2016 Magento. All rights reserved.