Base Layer

7 producten

12 24 36

7 producten

12 24 36

Ben je op zoek naar een IJshockey zweetpak en Base Layer onderkleding?

Op het gebied van ijshockey onderkleding, zweetpakken, zweetshirt, Bauer core basics, uitrustingen en accessoires is Oomssport een echte specialist. Wij hebben het complete assortiment ijshockey onderkleding voor de liefhebber. We hebben verschillende exclusieve merken bij Oomssport Den Haag en Leiden met een goede prijs kwaliteitsverhouding. 

Authorized IJshockey Premium shop

Wij van Oomssport zijn een Authorised Premium store, dit wil zeggen dat wij onze IJshockey uitrustingen verkopen met de grootst mogelijke kennis. Wij staan altijd klaar om jou te voorzien van het beste en meest persoonlijke advies. Ook voor service en garantie kan je het beste terecht bij een Authorized premium Dealer.

Grootste IJshockey accesoires assortiment van de Benelux.

Met meer dan 25.000 schaats en skeeler artikelen op voorraad hebben wij het complete assortiment ijshockey accesoires voor de liefhebber. O.a. Bauer, CCM, Reebok, RBK, Mission, Tok, jarretelles, Garterbelt, hockey base, Bauer schouderpantsers, Performance jock, Cup en supporter, dames tok, ladies supporter, Shoulderpad, Shinguard, Sp, Hp, EP, HG, IJshockeyhandschoenen, Handgloves, Helm, helmet, HH, Helmet combo, beenkappen, scheen-knie beschermers, Pant, ijshockeybroek, elbowpad, elleboog beschermers, Vizier, visor, Facemask, , Performance tok 3 in 1, Bauer nectech kraag, Reebok kraag, nek, keel, beschermer, CCM zweetpak, Bauer compression jock short, broekje met tok, Compression jock pant, Wij onderscheiden ons met een groot assortiment aan ijshockey berscherming.

Wil je ijshockey zweetpak kopen?

Kom langs in één van onze winkels in Den Haag en Leiden of bestel veilig en snel nu jouw favoriete van ijshockey bescherming artikelen online op Oomssport.nl.

Copyright © 2016 Magento. All rights reserved.