Helmen en mutsen

Wilt u een helm of een muts kopen?

Op het gebied van helmen, mutsen & caps is Oomssport een echte specialist.

Wij hebben het complete assortiment schaatshelmen.

Bij schaatsen op de ijsbaan en op natuurijs adviseren wij het dragen van een helm. Een helm beschermt je hoofd bij een val en draagt zo bij aan het voorkomen van (hersen)letsel. Als je schaatst met een helm is het belangrijk dat deze helm een val op het hoofd goed opvangt en dat er geen schaatsijzer door kan komen. Bij het rijden van marathonwedstrijden is het dragen van een helm verplicht. Wij verkopen goedgekeurde schaatshelmen met of zonder vizier. 

De nieuwste schaatshelmen, 

We hebben verschillende merken goed gekeurde schaatshelmen in ons assortiment. O.a. Viking, Evo, Casco, Cado Motus, Apoogee.

Schaatshelm voor natuurijs of Weisensee.

Voor natuurijs hebben we groot assortiment schaatshelmen in combinatie met een skibril, bandana Buff en een onder je helm muts.

Wil je mutsen & caps kopen?

Ook hebben wij een grote collectie thermo schaatsmutsen voor de natuurijs schaatser of de Weisensee . Blijf warm met een wintermuts voor dames en heren, functioneel en isolerend tijdens het schaatsen, fietsen maar ook voor andere sporten of dagelijks gebruik in de winter. Ook hebben wij sepciale thermo mutsen en windvang mutsen voor onder uw schaats- of fietshelm zodat u bij lagere temperaturen uw hoofd warm houdt. Daarnaast hebben we ook nog mutsen die functioneren als helm en muts tegelijk. We hebben verschillende merken in ons assortiment. O.a. Craft, Odlo, Oakley, Barts, Ripcap Oomssport en Viking.

Ben je op zoek naar Ripcap,

De muts met schokabsorberend materiaal, ideaal voor schaatsen. Bestel via de webshop of kom langs in een van onze winkels.

Copyright © 2016 Magento. All rights reserved.