Maple

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Oomssport is door Maplez gecertificeerd als Authorised Premium dealer.

Hiermee voldoen wij aan alle hoge kwaliteitseisen die Maplez stelt aan haar Authorised Premium dealers. 
Zo ben je als klant altijd verzekerd van het juiste advies, kennis van de Maplez producten en een groot en compleet assortiment Maple producten. Ook op het gebied van montage, service en garantie kan je het beste terecht bij een Authorised Premium dealer.

Oomsport heeft het grootste Maplez assortiment van de Benelux. 

Maplez schaatsen is een exclusief merk en verkrijgbaar bij de twee echte winkels van Oomssport Den Haag en  - Leiden. Maplez schaatsen is in Nederland en België hét schaats merk met een goede prijs kwaliteitsverhouding. Maplez heeft verschillende lijnen, Klapschaatsen, schaats en skeeler schoenen, short trackschaatsen zodat er voor iedere schaatser een perfect passend model te koop is. Binnen de verschillende lijnen zijn er meerdere modellen beschikbaar. Het verschil tussen de modellen zit vooral in de hardheid en comfort van de schoen. Altijd hebben we verschillende aanbiedingen voor Maplez schaatsen.

Worden nieuwe Maplez schaatsen bij Oomssport altijd geslepen afgeleverd?

Ja, nieuwe schaatsen zijn nooit fabrieks geslepen, ze worden bij Oomssport altijd gratis geslepen afgeleverd. Of u de schaatsen in de winkel koopt of via de webshop de schaatsen worden altijd geslepen en gebruiksklaar afgeleverd!

Wil je een paar Maple of Maplez schaatsen kopen?

Altijd voor een scherpe prijs. Kom langs bij Oomssport Den haag en Leiden in de echte winkels of veilig en snel in de webshop. In de online shop Oomssport.nl en Oomssport.com kunt u terecht voor het volledige aanbod aan Maplez schaatsen. Maplez schaatsen koop je gemakkelijk online bij Oomssport.nl. Snel en gratis verzonden! Betalen kan veilig met Creditcard, iDeal of Paypal. Snelle bezorging.

Oomssport klantenservice.

Heb je nog vragen? Neem gerust contact met onze klantenservice op of kom langs in een van onze vestigingen. Oomssport schaats en skeelerspecialist sinds 1959. Voor vakkundige service en montage....

YouTube - Oomssport kanaal

Tip: Volg ons en kijk ook naar ons Oomssport kanaal op YouTube daar vind u een serie vlogs met tips voor de schaats en skeeler sport.

Copyright © 2016 Magento. All rights reserved.