Slijpmaterialen

Wilt u shorttrack schaatsen slijpen? Hier kunt u slijpstenen kopen, en andere materialen!

Scherpe en goed geronde schaatsen is een must voor iedere schaatser. Het ronden,slijpen en polijsten van schaatsen is een vak apart. Bij oomssport hebben wij alle materialen om uw schaatsen goed te kunnen slijpen.

Ben je op zoek naar de beste slijpmaterialen om zelf de schaatsen te slijpen?

Nieuwe slijptafel of slijpsteen nodig? Dan ben je bij Oomssport aan het juiste adres? Wij hebben voor elke tak van schaatssport de juiste slijpmaterialen in ons assortiment. Of het nu gaat voor langebaanschaatsen, je shorttrack of kluunschaatsen? Wij hebben het allemaal! Zo hoef je niet meer verder te zoeken. Dit kan uiteraard online, maar ook in onze winkels in Den Haag of in Leiden ben je uiteraard van harte welkom.

Slijpmaterialen voor de Shorttrack schaatsen?

We hebben alle slijpmaterialen voor de langebaanschaatsen. Hier wordt gewerkt met gespecialiseerde slijpmaterialen. Uiteraard leggen we je uiteraard verder uit op onze speciale pagina voor langebaan slijpmaterialen. Hier zijn slijptafels, slijpstenen, diamant polijststenen, afbraamstenen, slijpolie, slijpsteen cleaner, en slijpkorrels te vinden.

Ook voor shortrack een speciale slijptafel

Slijptafel speciaal voor je shorttrackschaatsen is een absolute must. Omdat er veelal een bending in de shorttrack ijzers zit slijpt het makkelijker met een speciale slijptafel. Oomssport heeft deze van het merk Evo of Maplez. Uiteraard is dit ook bij ons te vinden. Maar uiteraard ook speciale helmen voor shortrack en snijvaste handschoenen kun je bij ons vinden.

Oomssport de specialist in schaatsen slijpmaterialen

Schaatsen slijpmaterialen is bij ons in alle soorten en maten te vinden. Wij zijn met recht de specialist op het gebied van de schaatssport. Hier zijn slijptafels, slijpstenen, diamant polijststenen, slijpolie, slijpsteen cleaner, afbraamstenen en slijpkorrels te vinden. Naast alle schaatsen slijpmaterialen kun je bij ons uiteraard terecht voor alle type schaatsen en schaatskleding die je maar kunt bedenken.

Schaatsen slijp demonstraties

Wil je graag zelf leren je langebaanschaatsen te slijpen of wil je graag je skils verbeteren, bij Oomssport geven we regelmatig slijpdemonstraties, vraag naar de demo agenda? 

Scherpe en goed geronde schaatsen is een must voor iedere schaatser. Het ronden,slijpen en polijsten van schaatsen is een vak apart.

Copyright © 2016 Magento. All rights reserved.