Inline skates meisjes

Meisjes inline skates kopen?

Bent u op zoek naar inline skates voor meisjes? Dan bent u bij Oomssport aan het juiste adres! Wij verkopen een zeer uitgebreid assortiment aan skates voor meisjes. Of het nu gaat om recreatief gebruik of dat het gaat om een fanatieker gebruik van de skates. U vindt het allemaal in ons assortiment.

Zitten inline skates anders dan schaatsen?

Ga je inline skaten in de periode dat schaatsen niet mogelijk is? Hou er dan rekening mee dat skates anders zitten dan schaatsen. Omdat je over een minder vlakke ondergrond beweegt dan bij schaatsen het geval is, is het van belang dat je meer ruimte houdt bij de tenen. Uiteraard niet te veel ruimte, maar anders kom je met je tenen constant tegen de voorkant aan. Dit kan zorgen voor blaren en pijnlijke tenen. Daarnaast zijn jongens inline skates kwa schoen vaak breder dan die van meisjes.

Meisjes inline skates voor recreatief gebruik

Ben je van plan om meisjes inline skates voor recreatief gebruik te kopen? Dan adviseren wij voor skates te gaan met kleinere wielen. Met kleinere wielen heb je meer balans en ben je wendbaarder dan wanneer je voor de grotere wielen gaat. Zeker wanneer je een beginnend skater bent, is het handig om voor kleinere wielen te gaan. Wat zijn dan kleinere wielen? Wij adviseren een wielmaat tussen de 90mm en 100 mm, kleiner kan natuurlijk ook!

Wat voor soorten meisjes inline skates zijn er?

Of u nou op zoek bent naar een recreatieve inline skate of een inline skate om mee te trainen op een wedstrijdbaan, wij hebben meisjes inline skates in ons assortiment. Ons assortiment gaat van een verstelbare meisjes skate (met verschillende standen zodat u er 4 verschillende maten van kunt maken), tot professionele meisjes skates voor trainingen en wedstrijden. Daarnaast hebben we ook nog varianten waarbij u twee maten kunt wisselen door de binnenzool te verwijderen, deze zijn hier speciaal voor gemaakt. Hierbij zijn er verschillende opties kwa wielmaat en keuze in lagers. Ook kunt u bij ons terecht voor losse wielen en lagers. Kijkt u eens in ons online assortiment om een idee te krijgen van de verschillende skeelerproducten die wij aanbieden.

Komt u langs in een van onze winkels!

Een meisjes inline skate bij ons in de winkel proberen? Dat kan natuurlijk ook! Onze specialisten kunnen je alles vertellen over de pasvorm van de meisjes inline skate, dus ook welke variant, wielmaat en lagers u moet kiezen voor optimaal skeeler en skateplezier.

Copyright © 2016 Magento. All rights reserved.