Cadomotus

Cadomotus

 

Wilt u cadomotus skeelers of skates kopen?

Of je nou fervent skeeleraar bent of op zoek bent naar een skeeler voor beginners, Oomssport heeft voor jou een skeeler in haar assortiment. Of het nou gaat om baanskeelers, wedstrijdskeelers, skeelers voor buiten de baan bij ons kun je terecht voor het beste van Cadomotus en deskundig advies. Oomssport is door Cadomotus gecertificeerd als Authorized Premium dealer. Zo ben je als klant altijd verzekerd van het juiste advies, kennis van de Cadomotus producten en een groot en compleet assortiment Cadomotus producten.

 

Waar komt Cadomotus vandaan?

Cadomotus is ontstaan uit een groep schaatsers die hun eigen lijn wilden produceren en het beschikbare materiaal voor de sport blijven innoveren. Cadomotus is opgericht in 1990 en is sindsdien een van de voornaamste leverancier van kwaliteit en innovatie op het gebied van de schaatssport. De letterlijk vertaling van Cado Motus is valbeweging, deze beweging zie je dan ook terug in de sporten waar Cado Motus haar producten voor ontwikkeld.

 

Verschillende modellen Cadomotus skeelers:

Cadomotus skeelers kennen veel variaties, van skeelers met 3 wielen tot baanwedstrijd skeelers. Hierbij een overzicht van modellen die wij verkopen:

 

  • Cadomotus Rookie Resizer Zool

  • Cadomotus Rookie JR2 Girl Skate Neo Transformer

  • Cadomotus Rookie JR2 Boy Skate Neo Transformer

  • Cadomotus Versatile SR2 4x110mm / 3x 125mm

 

Zoals je ziet hebben wij een flink aantal modellen in ons assortiment. Elk model kent zijn eigen specialiteiten en eigenschappen. Waar de ene skeeler meer geschikt is voor de gevorderde skeeleraar, is de ander meer geschikt voor een beginner. Wij kunnen je telefonisch van alle advies voorzien. Wil je ervaren hoe de skeelers zitten? Kom dan eens langs in een van onze filialen in Den Haag (Uithof) of in Leiden. We kunnen je dan van echt advies op maat voorzien.

Copyright © 2016 Magento. All rights reserved.