K2 skates

K2 Skates

 

Wilt u k2 skeeler of skates kopen?

Of je nou fervent skeeleraar bent of op zoek bent naar een skeeler voor beginners, Oomssport heeft voor jou een skeeler in haar assortiment. Of het nou gaat om baanskeelers, wedstrijdskeelers, skeelers voor buiten de baan bij ons kun je terecht voor het beste van Powerslide en deskundig advies. Oomssport is door Powerslide gecertificeerd als Authorized Premium dealer. Zo ben je als klant altijd verzekerd van het juiste advies, kennis van de Powerslide producten en een groot en compleet assortiment Powerslide producten.

 

Waar komt K2 skates vandaan?

K2 is in 1962 ontstaan als Amerika’s ski onderneming op Vashon Island. In 2003 hebben zij hun naam veranderd naar K2 sport. Sindsdien hebben zij hun aanbod van ski’s uitgebreid naar een aanbod in ski’s, snowboards, sneeuwschoenen, inline skates en alpine benodigdheden. K2 sports is, volgens K2 zelfs, wat er ontstaat als plezier wetenschap en technologie ontmoet.

 

Verschillende modellen K2 skeelers:

K2 skeelers kennen veel variaties, wij bieden u een breed assortiment inline skates. Hierbij een overzicht van modellen die wij verkopen:

 

  • K2 Vo2 90 Pro Inline Skate (Blauw / Oranje)

  • K2 Radical 100 M Inline Skate

  • K2 Radical X Boa

  • K2 MOD 110 Inline Skate (Wit)

  • K2 MOD 125 Inline Skate (Zwart)

 

Zoals je ziet hebben we een aantal modellen in ons assortiment. Elk model kent zijn eigen specialiteiten en eigenschappen. Waar de ene skeeler meer geschikt is voor de gevorderde skeeleraar, is de ander meer geschikt voor een beginner. Wij kunnen je telefonisch van alle advies voorzien. Wil je ervaren hoe de skeelers zitten? Kom dan eens langs in een van onze filialen in Den Haag (Uithof) of in Leiden. We kunnen je dan van echt advies op maat voorzien.

Copyright © 2016 Magento. All rights reserved.