Luigino skeelers

Luigino

 

Wilt u luigino skeelers of skates kopen?

Of je nou fervent skeeleraar bent of op zoek bent naar een skeeler voor beginners, Oomssport heeft voor jou een skeeler in haar assortiment. Of het nou gaat om baanskeelers, wedstrijdskeelers, skeelers voor buiten de baan bij ons kun je terecht voor het beste van Luigino en deskundig advies. Oomssport is door Luigino gecertificeerd als Authorized Premium dealer. Zo ben je als klant altijd verzekerd van het juiste advies, kennis van de Luigino producten en een groot en compleet assortiment Luigino producten.

 

Waar komt Luigino vandaan?

Luigino Verducci is een Italiaan die de skeelerschoenen van Luigino heeft ontworpen zoals we hem nu kennen. Deze heeft hij in samenwerking met Atom skates op de markt gebracht. Ook heeft hij oudere maple modellen ontworpen. Door ruzies in de samenwerking met zowel maple als Atom is hij uiteindelijk voor zichzelf begonnen en maakt hij fietsschoenen van hoge kwaliteit.

 

Verschillende modellen Luigino skeelers:

Luigino skeelers kennen veel variaties, van skeelers met 3 wielen tot inline skates. Hierbij een overzicht van modellen die wij verkopen:

 

  • Luigino Kids Verstelbare Inline Skate Compleet (Zwart)

  • Luigino Challenge Inline Schoen

  • Luigino Strut Inline Compleet (Zwart)

  • Luigino Bolt Inline Schoen (Zwart)

 

Zoals je ziet hebben wij een flink aantal modellen in ons assortiment. Elk model kent zijn eigen specialiteiten en eigenschappen. Waar de ene skeeler meer geschikt is voor de gevorderde skeeleraar, is de ander meer geschikt voor een beginner. Wij kunnen je telefonisch van alle advies voorzien. Wil je ervaren hoe de skeelers zitten? Kom dan eens langs in een van onze filialen in Den Haag (Uithof) of in Leiden. We kunnen je dan van echt advies op maat voorzien.

Copyright © 2016 Magento. All rights reserved.