Rollerblade skates

Rollerblade

Wilt u rollerblade skates of skeelers kopen?

Of je nou fervent skeeleraar bent of op zoek bent naar een skeeler voor beginners, Oomssport heeft voor jou een skeeler in haar assortiment. Of het nou gaat om baanskeelers, wedstrijdskeelers, skeelers voor buiten de baan bij ons kun je terecht voor het beste van Rollerblade en deskundig advies. Oomssport is door Rollerblade gecertificeerd als Authorized Premium dealer. Zo ben je als klant altijd verzekerd van het juiste advies, kennis van de Rollerblade producten en een groot en compleet assortiment Rollerblade producten.

 

Waar komt Rollerblade vandaan?

In 1980 ontdekten twee ijshockey spelende broers uit Minnesota een inline skate in een sportzaak en ze besloten dat dit dé ideale trainingstool was voor buiten het ijsseizoen. Ze verfijnden de skate en zetten de eerste Rollerblade skates in elkaar in de kelder van hun ouderlijk huis in Minneapolis. In dezelfde tijd begonnen ze het bedrijf dat zou uitgroeien tot Rollerblade. Ijshockeyspelers trokken veel bekijks toen ze in de zomer op skates door de straten van Minnesota gleden en ook skiërs hadden Rollerblade skates al snel in hun trainingsprogramma opgenomen.

 

Verschillende modellen Rollerblade skeelers:

Rollerblade skeelers kennen veel variaties, van skeelers met 3 wielen tot inline skates. Hierbij een overzicht van modellen die wij verkopen:

 

  • Rollerblade Macro Blade 100 Inline Skate (Zwart / Oranje)

  • Rollerblade Tempest 100 W

  • Rollerblade Tempest 100

  • Rollerblade Tempest 100 Inline Skate (Zwart / Rood)

  • Rollerblade Tempest 125 3WD Inline Skate (Zwart / Geel)

 

Zoals je ziet hebben wij een flink aantal modellen in ons assortiment. Elk model kent zijn eigen specialiteiten en eigenschappen. Waar de ene skeeler meer geschikt is voor de gevorderde skeeleraar, is de ander meer geschikt voor een beginner. Wij kunnen je telefonisch van alle advies voorzien. Wil je ervaren hoe de skeelers zitten? Kom dan eens langs in een van onze filialen in Den Haag (Uithof) of in Leiden. We kunnen je dan van echt advies op maat voorzien.

Copyright © 2016 Magento. All rights reserved.