Skeelers meisjes

Wilt u meisjes skeelers of skates kopen?

Op het gebied van skeelers voor meisjes is Oomssport de grootste skeeler specialist van de Benelux. Met meer dan 25.000 schaats- en skeelerartikelen op voorraad hebben wij het complete assortiment voor de wedstrijdrijder en de liefhebber. Is er in de zomer geen ijs op je schaatsbaan? Blijf in topconditie door in de zomer door te gaan met skeeleren!

Hoe moeten de skeelers schoenen voor meisjes zitten?

Bij een skeelerschoen moet je er rekening mee houden dat je over een slechtere ondergrond rijdt dan met schaatsen. Het is belangrijk dat je bij een skeelerschoen een beetje ruimte hebt bij de tenen, niet teveel maar net niet tegen de voorkant is wel prettig. Skeelers schoenen voor meisjes zijn verkrijgbaar in verschillende soorten, in ons assortiment vind je zowel verstelbare meisjes skeelers als skeelerschoenen die op 2 maten kunnen worden afgesteld met behulp van een zooltje. Hou er rekening mee dat voeten door warmte in de zomer wat meer uitzetten dan in de winter. Een maat groter zal niet nodig zijn maar het is belangrijk dat je een klein beetje ruimte over houdt. Belangrijk, let er op dat je niet slipt in de schoenen, dit zorgt voor blaren en geeft minder controle tijdens het rijden. Dus teveel ruimte is ook niet goed.

Thermoplastische schoen voor meisjes skeelers

Een gedeelte van de collectie skeelers schoenen voor meisjes is thermoplastisch vervormbaar. Dit betekent dat de schoenen in de oven verwarmd kunnen worden en zo vervormd kunnen worden naar de voeten. Belangrijk, je mag niet op de schoenen gaan staan wanneer deze verwarmd zijn in de oven! Wij adviseren de schoen 24 uur niet te gebruiken nadat deze thermoplastisch vervormd zijn.

Onze kwaliteitsnormen

Bij Oomssport weten we hoe belangrijk kwaliteit is, daarom vindt u alleen hoogwaardige producten in onze winkels en webshop. Vooral in de skeelersport speelt kwaliteit een grote rol. Bij recreatief skeeleren maar ook tijdens wedstrijden is het belangrijk dat er goed materiaal wordt gebruikt en dat de skeeler uitrusting van hoge kwaliteit is.

Neem contact op met onze klantenservice

Sinds 1959 biedt Oomssport professionele service en montage aan. Door uitstekende klantenservice en hoge kwaliteit heeft Oomssport zich een goede reputatie in Nederland opgebouwd. In onze winkels en webshop vindt u alles voor skeeleren zoals: helmen, skeelerpakken en brillen. Wij verkopen ook onderdelen zoals lagers, veters, remmen, olie en onderhoudssets. Ook hebben wij een breed assortiment aan wielen. Frames zijn meestal gemaakt van aluminium of carbon.

Copyright © 2016 Magento. All rights reserved.