ABEC 3 lagers

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Wilt u skeelers- of inlineskate Abec 3 lagers kopen?

Dan bent u bij Oomssport op het juiste adres, wij hebben een groot assortiment Abec 3 lagers voor in uw skate of skeeler wielen. Ieder wiel heeft twee lagers met daar tussen een afstandbus oftewel een spacer of tussenbus. Swiss Bones, Wicked, SKF, Force.

Ben je op zoek naar skeeler- of inline skate lagers?

Met meer dan 25.000 schaats en skeeler artikelen op voorraad zit er altijd iets bij dat naar wens is.

Wilt u skeelers of inline skate lagers kopen?

De normering voor skeeler lagers wordt weergegeven met ABEC. Hoe hoger het ABEC getal, hoe preciezer de lager. Toch is deze normering weinig zeggend, ABEC is slechts een maat voor de productie van de skeelers lager. Hoe hoger de ABEC waarde hoe strenger er gecontroleerd wordt op afmetingen en rondheid van de lagers. Een skeeler lager met ABEC 1, kan na gebruik beter functioneren dan een skeeler lager met ABEC 7. Dit heeft te maken met de hardheid van het gebruikte staal in de lager, zachter materiaal zal namelijk eerder vervormen dan harder materiaal. Het verschil hierin vind je dan ook terug in de waarde van de lagers.

Merken skate en skeeler lagers

Een kleine greep uit de grote collectie skeeler en skate lagers; Wicked, Swiss Boness, Powerslide, Luigino, Force, Van Abec 1 tot ceramische lagers en alles wat er tussen in zit.

Neem contact op met onze klantenservice.

Kom langs in één van onze winkels en bekijk ons uitgebreide assortiment of bestel veilig en snel bij oomssport.nl de expert sinds 1959!

Copyright © 2016 Magento. All rights reserved.