Skeeler Schoenen

Wilt u losse skeeler schoenen kopen?

Bij Oomssport hebben we een ruim assortiment aan skeeler schoenen. Het grootste deel van deze skeeler schoenen is thermoplastisch vervormbaar en daarnaast kunnen de skeeler schoenen met veel verschillende skeeler frames worden gecombineerd. Mocht je op zoek zijn naar een schoen voor zowel schaatsen als skeeleren dan moet je er rekening mee houden dat de opties dan zeer beperkt zijn. Met meer dan 25.000 schaats en skeeler artikelen op voorraad en is er altijd een skeelerschoen die naar wens is.

Passen shorttrack ijzers onder skeelerschoenen?

Shorttrack ijzers passen afhankelijk van de steekmaat soms wel onder skeeler schoenen.

Kan ik mijn schaatsschoen voor skeelerschoen gebruiken?

Het gebruik van je schaats schoen als skeeler schoen raden wij af, omdat het skeeleren een andere en vaak intensievere druk op de schoenen geeft kan dit er voor zorgen dat de stevigheid van de schoen achteruit gaat. Hierdoor zullen ze dan ook minder lekker schaatsen. Kun je het model dat je graag wilt niet vinden, neem dan contact met ons op. LET OP: bij het kiezen van een skeeler schoen en onderstel is het belangrijk om er op te letten dat de steekmaat overeen komt.

Neem contact op met onze klantenservice

Kom langs in één van onze winkels en bekijk ons uitgebreide assortiment of bestel veilig en snel bij oomssport.nl de expert sinds 1959! Wij hebben een eigen Oomssport skeelercup en skeeleren zelf ook, deze ervaring willen we graag met u delen.

Copyright © 2016 Magento. All rights reserved.