Tassen

Producten 1-24 van 41

Pagina
12 24 36

Producten 1-24 van 41

Pagina
12 24 36

Schaatstas

Wilt u een schaatstas kopen? Bij Oomssport.nl bent u aan het juiste adres.Wij beschikken over een uitgebreid assortiment schaatstassen, reistassen en andere soorten tassen.Voor de langebaan schaatser onder ons beschikken we over verschillende Schouder- en Rugzakken onder andere van de merken Viking, Cádomotus en Craft. Zowel compacte tassen, deze kleinere maar handige tassen zijn precies goed om uw schaatsen en het hoogst nodige te vervoeren, als grotere tassen met veel vakken om alles praktisch op te slaan en zeker te weten dat u altijd alles bij u heeft. Voor het extra gemak hebben wij ook Rolkoffers en Trolleys.

Voor de buitenliefhebbers beschikken we over (waterdichte) skeelertassen waarbij ook aan het slechte weer in Nederland is gedacht, zodat u al uw spullen droog kunt bewaren.

Shorttracktas

Ook hebben wij shorttracktassen die beschikken over de ruimte om de schaatsen, helm, snijvaste kleding en alle andere benodigdheden in op te bergen.

Kunstrij tas

Voor de kunstrijders hebben wij een selectie mooie Kunstschaatstassen in de vorm van Rolkoffers, Trolleys, Schoudertassen en wheelbags. Deze komen in verschillende uitvoeringen, onder andere van de merken Züca en Edea. Ook hebben we rolschaatstassen.

IJshockeytas

Voor de ijshockeyers beschikken wij over een uitgebreid assortiment ijshockeytassen. Hierbij moet u denken aan de standaard draagtassen en roltassen om uw persoonlijke materiaal in op te bergen, maar ook sticktassen en pucktassen. Onder andere verkrijgbaar van de merken Bauer, CCM, Grit, Oakley en Reebok.

Copyright © 2016 Magento. All rights reserved.